Ana13 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 20:58:39)
|
IZVORNA PORUKA: branki trco,sto si crkla,sta si radila? ja sam sva bzv..ceo dan lezim,sve mi se kao spava,sva sam nikakva,nista nisam radila.cekala muza pa da odem do bolnice da Vidim kog ima da se pregledam...podjemo oko 5 nas troje i kad na kruznom toku jedan posao,a nije video da smo mi vec usli,mm naglo zakocio,boza se preturio skroz napred do prednjeg sedista.kako sam se smorila,pocela sam odmaH DA placem,nisam ni isla kod dr,reko-vracaj nas u stan,ne mogu nigde.jos mm vozi sporo,a kojom je brzinom boza preleteo napred,sta bi bilo da vozi brzo...i imamo to sediste u autu,ali on nikako nece u njega,a mi mu pustamo.mi smo budale.obavezno u sediste,dzaba ti vozis sporo i pazis,nikad ne znas kako vozi onaj neko i ko je sve uzeo volan u ruke[sm=smiley13.gif] Jao,branki,strasno. Ne mogu ni da zamislim koliko si se prepala.I nas je sad jedna budala udarila dok smo cekali u redu na granici.Ej,parkirani smo poola sata i on iza nas i samo nas tresnu.Nije bilo strasno,samo se tablica iskrivila,ali sam se ja nesto uspanicila i plakala jos 10ak minuta.Ne znam sta mi je bilo.Posle me i stomak boleo,bio je tvrd kao kamen. Dzabe se ti pazis,kad oko nas ima gomila budala. I jos mi majka kaze sta se zanosim pa sad jurim i to sediste za kola.Oni to nisu imali.Niti je cula da policija kaznjava one koji to nemaju.Ajde objasni da me bas briga i za kazne i zakone.Hocu da obezbedim svoje dete koliko je u mojoj moci.
|
|
|
|