RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

bubulence -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (14.8.2014 21:04:12)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Opet gledate Srecne ljude?[sm=smiley36.gif]

Booozeee, pa naravno, a posle srecnih ljudi -Bolji zivot [sm=bravo.gif]. ne znam samo kada ce poceti Selo gori a baba se ceslja [sm=smiley36.gif].
i mene nervira sto su primenili glumce ali dobro, ne odustajem [sm=jezicek.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (14.8.2014 21:08:23)

Ne znam kako su mogli da preskoce Bolji zivot. [sm=smiley36.gif]Mora prvo to da puste.

bubulence -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (14.8.2014 21:11:08)

ma nema veze, bitno je da ce biti ponovo [sm=smiley36.gif]

Ana13 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (14.8.2014 21:59:39)

Srecni ljudi se ne propustaju [sm=smiley36.gif] Mi smo na moru organizovali nase vreme prema seriji,a na rts satelitu se daje od 21h.Tako da smo na veceru isli tek od 22h
A veceras sam napravila picu,otvorila cokoladu i skuvala kafu i zasela ispred tva,da mi slucajno ne promakne neka scena [sm=jezicek.gif]
Bas me vraca u neka lepsa i srecnija vremena,kad smo kao klinci posle kupanja nedeljom [sm=smiley36.gif],gledali srecne ljude i u krevet,jer se u ponedeljak ide u skolu

superm -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (14.8.2014 22:03:18)

Tako je trudnice, samo vedrim temama treba da se bavite i vesele sadrzaje da pratite!

branki* -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 7:28:31)

joj,jeste,i ja se setim kad smo bili deca,pa se svi okupimo,nas cetvoro da gledamo srecne ljede,to je bio dogadjaj[sm=smiley36.gif]
sad je sve izgubilo smisao i draz,imas 100 kanala 24 sata dnevno,100 serija,filmova,na netu uvek mozes da gledas sve sto hoces i kad hoces..
bice prijatniji dan danas,prija mi..
odoh da stavim kafu....
[sm=kava.gif]

lelaigor -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 8:25:43)

Dobro jutro, trudnice. Mene opet nije bilo nekoliko dana... Po tim vrućinama uvek vodim Dariu na Štrand, budemo tamo od jutra do mraka.
Nego, jedno pitanje. Od juče me nešto jako boli sa obe strane u donjem delu stomaka, onako kao da imam grč u mišiću ili sl. To je istezanje ligamenata, jel'? Ne moram da brinem?

mika79 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 9:21:12)

Trudnice jel prija osveženje? Ja sam prodisala.
Lelaigor rado bih pomogla ali neznam, u trudnoći me ništa nije baš jako bolelo, ali to što mene nije bolelo ne mora ništa da znači. Prati pa ćeš videti, ako možeš malo uspori i odmori.

bubulence -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 9:44:34)

branki mi imamo svega 9 kanala jer tv nekad ne upalimo po nedelju dana pa u ovom stanu nismo ni uzimali kablovsku [sm=smiley36.gif].
lelo probaj malo da usporis, mozda se malo preforsiras.
ja sva zivnem kada malo zahladi, od jutros sam pozlatila stan. danas cemo verovatno do mojih da tamo budemo preko vikenda...

lelaigor -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 10:12:00)

Prija osveženje, ali mi isto tako i nedostaje da uživam na Štrandu, mada dobro dođe da poradim kući [sm=smiley1.gif]
Ja verujem da se sam se preopteretila i uopšte ne vodim računa o tom svom stomaku, ponašam se kao da nisam trudna nekad. Inače sam užasno trapava osoba...zamislite neku trapavu osobu iz neke urnebesne komedije...pa pomnožite puta dva i to sam ja [sm=jezicek.gif] Redovno čukam stomak o sto, o vrata, itd. [sm=smiley13.gif]
Sinoć sam malo ležala, odmarala posle Štranda i evo već me ne boli danas. Možda ponekad žigne ali ništa strašno.

glukica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 10:57:15)

Dobro jutro trudnice[sm=kava.gif],Lelaigor draga ne brini,samo odmaraj i pazi se,nije sigurno nista strasno! JA sam pokisla kao mis,kod nas kisa pada ne prestaje.. krenula do prodavnice po dorucak i da uzmem nesto sta cu za rucak da spremam..kad sam krenula kisa je malo padala ..a u povratku jaoo skroz sam mokra bila[sm=smiley13.gif] Meni isto nisu prijale vrucine,ovde ih i nije toliko bilo,ali na moru koliko sam uzivala,tako mi je pred kraj odmora smetala ta vrucina..cudno,inace obozavam toplo vreme :) u trudnoci se stvarno neke stvari menjaju i cudno je sta nam sve prija ili ne prija odjednom [sm=smiley36.gif]

superm -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 11:38:34)

Lelaigor, ja sam u obe trudnoce jako rano dobila kontrakcije. To sto si ti opisala mogu biti i kontrakcije. Najbolje bi bilo da najpre ne malo nego malo vise uspris i da odes kod ginekologa. Stanje u kome se nalazis se ne zove tek tako - drugo stanje.

superm -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 11:39:06)

Htedoh reci da treba da usporis.

Ana13 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 11:39:29)

Zdravo,stomacici. Kod nas i nije neko zahladjenje.Malo je oblacno,ali imam utisak da nije pala temperatura [sm=smiley13.gif]
Gde nam je Daca? Cekamo vesti...
Kad se bese ide u onu skolicu za trudnice? Jel ce neko da me zove ili treba sama da odem i da se prijavim? I kad vam prvi put dolaze patron.sestre? Mojoj drugarici su u drugoj trudnoci (sada) bile jos u 4 mesecu,a mene niko ne zove.Ili se ja ne javljam na tel [sm=jezicek.gif] Moze i to biti.

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 11:41:15)

Trudnicice, da li je normalno imati malo jaci sekret u trudnoci?Meni je radjen vaginalni bris na pocetku trudnoce, i nije bilo nekih stetnih bakterija, samo one sto su inace deo vaginalne flore...
Pocetkom septembra radic mi cervikalni i Pappu...U medjuvremenu rekla mi je da stavljam Utrogestan vaginaletu jednom dnevno uvece (ali kontam da one nemaju veze sa lecenjem potencijalnih bakterija). Sutradan ujutru to meni malo iscuri,ali to vidim da je od toga.Medjutim ponekad mi se desi da bude kao ono u ovulaciji skroz providna tecnost ili belo pranje,promenim nekad i 2-3 gacica dnevno...Nekad se cak zabrinem da ne curi plodova voda, jer bas bude mokro :(

lesica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 12:19:26)

Ipokrisia evo baš jedne odgovarajuće teme za tvoje pitanje Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći

Štetica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 12:20:29)

Ipo normalno je da bude pojacan sekret,sve dok je bez boje i mirisa sve je ok.
Daco javi se....

mika79 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 12:31:13)

Ipokrisia ja sam imala pojačan sekret, sve dok je bez mirisa i ako te ne pecka je normalno. Takođe sam non stop menjala gaćice što od utrogestana koji iscuri a i od sekreta, ako će ti dr raditi bris u septembru znaćeš pravo stanje.
Meni prija ovo zahlađenje poradila sam šta sam planirala po kući, čak sam i kuhinjske elemente prebrisala i presložila. Sad mogu i da se porađam[sm=smiley36.gif]

miimiica_28 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 12:35:02)

[sm=smiley31.gif] veliki pozadrav , tako sam se i ja brinula u vezi sekreta al sve je normalno samo ako je drugacijeg mirisa tj.neprijatog javiti se odmah doktoru . Meni se desilo da mi se sekret jako zgusnuo i razvlacio izvinjavam se na objasnjenu i otisla sam odmah doktoru koji je potvrdio da je to sve normalno zbog povecane tempetarure tjela u trudnoci . Vazno je samo da nesvrbi i pece, da nije neprijatnog mirisa i druge boje... dali se vama desavalo da se neosjecate trudnom meni se to uprabo desava i jako sam uplasena nedobivam na kilazi neznam dali je to uredu jedva cwkam 25.08. Nikad docekati datum da vidim dali je sve uredu uzasno sam zabrinuta sviboo mene mi govore da se nesikiram ali to je jace od mene ... neznam zasto??

lesica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 12:36:45)

Drage, molim vas, pišite u temi koju sam vam navela, prosto zagubiće se postovi ovde, pa kada nekome bude trebalo neće uspeti da nađe tuđa iskustva.

Hvala [sm=smiley1.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 12:39:16)

IZVORNA PORUKA: Štetica

Ipo normalno je da bude pojacan sekret,sve dok je bez boje i mirisa sve je ok.
Daco javi se....

Izvini lesice, videla sam posle tu temu i iscitala je, ali videh niko nije aktivan tu odavno pa se zato prebacila ovamo :)

Hvala devojke na odgovoru! Ja odmah digla uzbunu te plodova voda te ovo te ono, mama me ubejduje da stavljam uloske, ali ja sam cula da to nije preporucljivo,da je bolje menjati ves,pa sad sta je tu je...Cekam za par nedelja te briseve pa ce da vidimo ,ljubim vas sve :*

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 12:43:00)

IZVORNA PORUKA: miimiica_28

[sm=smiley31.gif] veliki pozadrav , tako sam se i ja brinula u vezi sekreta al sve je normalno samo ako je drugacijeg mirisa tj.neprijatog javiti se odmah doktoru . Meni se desilo da mi se sekret jako zgusnuo i razvlacio izvinjavam se na objasnjenu i otisla sam odmah doktoru koji je potvrdio da je to sve normalno zbog povecane tempetarure tjela u trudnoci . Vazno je samo da nesvrbi i pece, da nije neprijatnog mirisa i druge boje... dali se vama desavalo da se neosjecate trudnom meni se to uprabo desava i jako sam uplasena nedobivam na kilazi neznam dali je to uredu jedva cwkam 25.08. Nikad docekati datum da vidim dali je sve uredu uzasno sam zabrinuta sviboo mene mi govore da se nesikiram ali to je jace od mene ... neznam zasto??

Mimice, ni ja nisam dobila na kilazi a tu sam kao i ti 13-14.nedelja, cak sam i smrsala! Trudnocu sam osecala po tome sto me nekad nesto zaboli u stomaku,zigne i po mucninama, a verovatno ce i one sad nestati.Stomak je isti kao i u 2. mesecu sto mi je bio, nista nije porastao , ali doktorka mi kaze ne moze sad kad je plod svega 7-8 cm :) Imam drugaricu koja kaze da s enije osecala trudnom do 5. meseca tj dok nije osecala da je beba udara.Nije imala ni mucnine ni nista sto bi nagovestilo da je trudna...tako da sigurno je i dalje sve ok :)

miimiica_28 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 12:53:20)

Ipokeisa iskreno se nadam da je i kod mene tako i kod mene su mucnine i povracanje jako rijetke 28.07. Sam bila na kontroli imala sam 66,2 kg ali ja i danas vagam isto toliko sa odjecom pola kile vise jako zabrinjavajuce . [sm=zmeden.gif] zato sam u neizvjesnosti do 25 -og jer tad radim dabl test . Prva trudnoca dugo ocekivana 5 godina mozda zbog toga i imam strahove ... dali si radila ovaj glavni test ili i ti uskoro trebas?

Ana13 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 12:55:05)

Ja sam sedmi mesec,stomacic mali,nemam nikakvih tegoba trenutno i cesto zaboravim da sam trudna.Ponasam se skroz isto kao i ranije.Bebac me sutka non stop i to vrlo jako,malo se mazimo,malo pricamo,ali ja i dalje nemam osecaj da sam trudna...

lelaigor -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] (15.8.2014 12:57:53)

Ja se tek sad osećam trudnom, verovale ili ne. Isto se nisam gojila, bila sam punija i pre trudnoće, sve sam redovno nosila, farke i svoje stvari, tek sad kad osetim bebu i kad sam dobila baš stomak, mada čak ni sad ponekad...sve se ponašam kao da nisam trudna, dižem, radim, savijam se pa vas onda pitam za bolove u stomaku. [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>