serpica -> RE: Iskustva u GAK NIS (7.11.2015 7:32:17)
|
IZVORNA PORUKA: Ivana C. Unapred se izvinjavam na duzem tekstu nadam se da ce nekoj buducoj mami biti od koristi.Porodila me je dr. Vera.Posle visecasovnog mucenja porodila me je carskim rezom.Negde na pola tog mucenja plodova voda mi je bila zelena i bebi su sve bili slabiji otkucaji srca,ali naravno tada nisu nista preduzimali.Cekali su da stvar bude jos gora.Kada sam pocela da padam u nesvest resili su da me porode carskim rezom.Naravno da ne pominjem da tih nekoliko sati u porodjajnoj sali nije bilo nikoga,i da sam ih ja dozivala kada sam osetila da nesto nije u redu,ali ni tada nisu dosli,jer je bila smena pa su verovatno "caskali" u kancelariji.Beba je bila reanimirana i tri dana je bila u inkubatoru.Sve to njihovom greskom.Da ne duzim,ni moj oporavak nije bio nista bolji.Sa bebom je hvala Bogu nakon porodjaja bilo sve u redu.Mene su maltretirali jer su mi svi doktori pricali razlicito.Jedan da su mi crp i leukociti poviseni,sutra dan da taj doktor nema pojma,prekosutra da mi ponovo ne valja krvna slika,i tako 9 dana.Ni jedna sestra nije htela da mi pomogne kada sam zbog mleka dobila temperaturu,SVE U SVEMU UZAS.Jedino mi je,koliko toliko,pomogao dr. Grahovac.BEZITE OD DR. PEDJE.PREGLEDAO ME JE KAO DA JE KASAPIN,I TERAO DA OSTANEM U BOLNICI IAKO NISAM IMALA KONTRAKCIJE.POSLE NJEGOVOG PREGLEDA SE UMALO NISAM ONESVESTILA. Ja ne znam kako je to moguce,sestre iz bloka su stvarno divne i uvek spremne da pomognu,nije prosao dan da ne pitaju imamo li mleka i kako ide dojenje,treba li nam pomoc,uvek su se odazivale kad smo ih zvale..stvarno ne znam sta se tu promenilo [sm=smiley13.gif] ca mi se cini da su se nama koje smo bile na cr vise nalazile u svemu..ja za njih imam samo reci hvale.
|
|
|
|