serpica -> RE: Iskustva u GAK NIS (8.6.2015 7:00:44)
|
Evo i mene da iznesem svoje poslednje iskustvo. Ja nemam ni jednu zamerku na rad doktora i sestara.Da li sam samo imala srecu ili se nesto promenilo,ne znam,ali oni su divni zaista. Pocev od osoblja sa patologije do porodilista cista petica. Sestre su non-stop tu,uvek raspolozne za razgovor,uvek nasmejane,tako je bilo i pre dve godine ali sad mi se cini da je jos bolje. Za vreme dok sam boravila na GAK-u nije bilo ni jedne neprijatne situacije ni od strane lekara ni od strane sestara. Prijatno sam iznenadjena tretmanom u porodilistu gde sam cekala,jer su babice bile uz zene koje se poradjaju,pomagale im,hladile vodom,razgovarale sa njima. Ekipa koja je meni bila u sali odlicna,a reci nemam za dotora Lukica koji je i ovaj put svoj posao odradio vrhunski [sm=bravo.gif] bio je uz mene dok sam se budila,rekao mi je da je sve proslo ok,trazio da mi donesu dete da ga vidim i uveo moje na kratko da se vidimo. sestre na intenzivnoj cista petica [sm=bravo.gif] Higijena dobra,hrana bolja nego pre dve godine. Sve u svemu ja sam odusevljena,i ovog puta bravo za GAK Nis.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|