Mariccca -> RE: Iskustva u GAK NIS (26.8.2014 1:53:01)
|
Ja ne znam zasto vec godinu dana nema postova na ovu temu??? Meni bi sada neko BAS znacio... [sm=smiley19.gif] Za osoblje na klinici imam samo reci hvale. Operisana sam u Novembru prosle godine, 3 mioma na materici. Zbog njih,tacnije zbog toga sto ih lekari nisu videli (mada nikako necu razumeti kako njih cetvoro (da ne imenujem) nije videlo miom koji je bio velicine zenske pesnice) , imala sam missed ab u 12. nedelji. Jedini koji ih je na kraju video je bio dr Bojan Lukic. On mi je uradio kiretazu,nakon 6 meseci me operisao i sada mi vodi trudnocu (da,da...6. mesec) [sm=jezicek.gif] Nego da se vratim na GAK. Uslovi solidni za jednu drzavnu bolnicu u Srbiji,3. sprat ( op. deo) renoviran,cist..wc-i zadovoljavajuci,sestre sjajne i u intenzivnoj nezi i na odeljenju. Nemam zamerki na bilo sta i ako znam da uvek i sve moze bolje. Dr. Bojan Lukic najsavrseniji doktor koga sam u zivotu upoznala, a poznajem ih i vise nego dovoljno. Svaki put kada je usao da me obidje,imala sam utisak da mi obasja sobu. Eto,tako ja njega dozivljavam. Napominjem da sam sasvim slucajno dosla do njega. Ljudina!!
|
|
|
|