Jungle Girl -> RE: Iskustva u GAK NIS (5.11.2013 14:28:19)
|
Drage nišlijke, evo još jedne buduće mame. Dugo tražim neki forum sa aktivnom temom u vezi GAK Niš. Trudna sam po prvi put, radim u Beogradu, ali ću se zbog boravišta koje mi je u Nišu i porodice porađati kući. Iskreno, od ranije idem na preglede kod Miše Stefanovića, kao on mi vodi trudnoću, s tim što i nije nešto angažovan. Hvala Bogu, za sada je sve u redu pa ne moram da idem na neke dodatne preglede, već otprilike na 5-6 nedelja.Mislim, ne očekujem da me on zove lično i pita kako sam, ali...ni ja ne znam šta da očekujem. On je porađao mamu moje drugarice i njenu sestru, obe su jako zadovoljne. Pitala sam ga za epidural, a on se pomalo čak i uvredio jer mi je rekao da se u Nišu to radi na vezu i da on ne želi da učestvuje u tome, ali da je to moj izbor. Iskreno, jako se plašim porođaja i zaista bih želala da se porodim epiduralom ukoliko to bude moguće, mada sam tek 4.mesec, ali mislim da nije rano da prikupljam informacije. Svako iskustvo i savet će mi i više nego koristiti. Pretpostavljam da će mi trebati veza za anesteziologa za epi. Čula sam pohvale za dr. Maju, čini mi se da se tako zove. Nadam se da ste dobro i radujem se što sam pronašla ovu temu. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|