Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 12:46:03
|
|
|
|
bubulence
|
gde ces cesce od 5x dnevno ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 12:46:46
|
|
|
|
jabudic
|
Nikad mi te dosta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 12:51:19
|
|
|
|
bubulence
|
cek da se spakujem i dodjem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 12:58:42
|
|
|
|
mami mami
|
Da mahnem i na ovoj temi nego imate jako lepe tickere,kako se ubacuju? Svidaju mi se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 13:02:04
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Didy, Ne znam hoću li umjeti da ti odgovorim. Pa razmišljam: "Fine su bile one žene tamo... Dugo sam godina tamo provela... Hajde da pokušam da se vratim tamo gde mi je nekada druga kuća bila.." Pa mislim stvarno...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 14:28:30
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: jabudic Didy, Ne znam hoću li umjeti da ti odgovorim. Pa razmišljam: "Fine su bile one žene tamo... Dugo sam godina tamo provela... Hajde da pokušam da se vratim tamo gde mi je nekada druga kuća bila.." Pa mislim stvarno... Ana! Bubi, kreći! Nisi mi ni ti mrznija od ove opsade koju imam svakog ljeta!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 14:31:43
|
|
|
|
mtajcica83
|
Dobar dan zene, kod nas juce bilo strasno nevrijeme, ko da je zima, i uvece je bilo jako hladno, ja se ne sjecam da je nekad usred ljeta bilo tako..Doduse ovo je ljeto svo nekako bzv ne mogu se 3 dana spojiti bez kise.Sad je lijepo, sunce upeklo, ali danas nista od plaze rashladilo se more sigurno,a i puva neki hladnjikavi vjetar.
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 14:33:36
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: mtajcica83 Dobar dan zene, kod nas juce bilo strasno nevrijeme, ko da je zima, i uvece je bilo jako hladno, ja se ne sjecam da je nekad usred ljeta bilo tako..Doduse ovo je ljeto svo nekako bzv ne mogu se 3 dana spojiti bez kise.Sad je lijepo, sunce upeklo, ali danas nista od plaze rashladilo se more sigurno,a i puva neki hladnjikavi vjetar. Isto ovdje :) Da me vidiš kako sam se obukla za posao, razmišljala sam koje ću čizme obuti, jedva sam se dovezla do posla! A sada upeklo sunce, ne znam kako ću se vratiti! Ludo ljeto!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 14:34:51
|
|
|
|
bubulence
|
jabude kada ja dodjem oni ce se razbezati za dan . mtajcice tako je i ovde, kao da je novembar... ali zato kazu da cemo se u novembru kupati u moru ... odnosno vi koji imate more...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 14:43:22
|
|
|
|
branki*
|
sta,bubi,kazu da ce biti topla jesen?evo i kod mene kisa i grmi,vec drugi talas od jutros.
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 14:48:39
|
|
|
|
bubulence
|
tako kazu novine
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 14:50:07
|
|
|
|
jabudic
|
Bubi, onda možeš da dodješ i u novembru
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 14:53:10
|
|
|
|
bubulence
|
ili da dodjem u avgustu a ostanem do novembra ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 14:54:28
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Jao, žene, nikoga od vas više ne poznajem E pa stvarno...
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 14:54:32
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mami mami Da mahnem i na ovoj temi nego imate jako lepe tickere,kako se ubacuju? Svidaju mi se draga ukucaj u pretrazivac, ima tema, sve je lepo objasnjeno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 15:43:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod nas je za sada lepo vreme...došla nam je baba u goste,biće tu nekoliko dana a onda se vraća za Užice. Dobro mi je došla,juče i danas se samo šeta sa klincima a ja to vreme koristim da pozavršavam poslove po kući
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 15:45:49
|
|
|
|
branki*
|
kod nas cepa kisa kao luda,mrak je i samo grmi i seva.
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 15:53:02
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Kod nas je za sada lepo vreme...došla nam je baba u goste,biće tu nekoliko dana a onda se vraća za Užice. Dobro mi je došla,juče i danas se samo šeta sa klincima a ja to vreme koristim da pozavršavam poslove po kući ma jesi li ti u Lacarku? evo mene na selu ovde je ceo dan oblacno samo sto ne pljusne...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 16:15:36
|
|
|
|
dijana1*
|
Mami mami imamo temu kako se napravi ticker pa pogledaj http://www.ringeraja.rs/forum/m_2841/mpage_1/key_/tm.htm IZVORNA PORUKA: mami mami Da mahnem i na ovoj temi nego imate jako lepe tickere,kako se ubacuju? Svidaju mi se
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 16:33:19
|
|
|
|
superm
|
Gde ste mame, ja da vas pozdravim. Moja deca spavaju, čokoladni mafini se peku a ja ovde čituckam po RR.
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 16:46:42
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame! Moja smizla je dosla sa sela pa naravno ne ide danas i sutra u vrtic, mazimo se. Srednje dete sutra vode kod dede i babe a cera ce u nedelju kod druge babe. I onda mi zao bilo da sutra bebac ide u vrtic pa ima produzeni vikend. Od ponedeljka ce ici.. Pozdrav
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 16:51:17
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Didy, Ne znam hoću li umjeti da ti odgovorim. Pa razmišljam: "Fine su bile one žene tamo... Dugo sam godina tamo provela... Hajde da pokušam da se vratim tamo gde mi je nekada druga kuća bila.." Dobro ti nama došla. Ima nas koje te ne viđamo "tamo", pa nam je baš drago što te vidimo sad ovde.
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 17:22:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem dok imam struje. Ovde je haos. Poplava u celom gradu. Sta nas ceka veceras videcemo. Zato sam ja bila vredna, pa sam neke prostorije generalno cistila.
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 17:31:31
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdrav mame,kod nas ubi kisa ceo dan smracilo se kao da je noc ,D spava popodnevnu dremku ja malo kuliram JABUDIC vidim da si iz kotora ja sam zaljubljena u taj gradic kad letujemo u CG uvek smo u Prcnju sa obaveznim setnjama po Kotoru
|
|
RE: Razgovori mama 7/14 [chat] 31.7.2014 22:47:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Moj najmlađi sin je upravo aterirao tj. udario je glavu u ivicu od kreveca...skakao po krevetu i odbacio se malo više,čvoruga kao kliker...stavila sam malo hladnu oblogu i povuklo se samo malo....ostaće mu ipak čvoruga....kako je stariji postaje sve nestašniji...izgleda će mi on zabiberiti čorbu,kako se kaže
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?