Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 7/14 [chat] (2.7.2014 14:09:22)
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Bas se plasim za moju T i ovako je mrvica. Ne zna da se brani. Najvise vole da joj cupaju kosu.[sm=smiley13.gif] Sanjice ja mislim da joj je takva priroda. Evo ja svoju D nisam ucila ni da se brani niti sam ikad upadala u decije svadje ali da vidis kako zna da se brani [sm=jezicek.gif]. Kad je njen brat od ujaka gurne, ona nista, drugi put je gurne ona nista a treci put kad ju je gurnuo znas kako je i ona njega. hahahah..ja se valjala od smeha. nek se bori. Ja ne uskacem ako ce da trpi da je gurkaju neka trpi ako ce da se bori nek se bori. Mislim da je to sve do karaktera. Naravno ima tu i vaspitanje velikog udela. Npr mnogi roditelji kad se dete udari o sto i pocne da place kao udare sto da mu vrate. Ja nikad tako nesto nisam uradila. Ne mora po svaku cenu da se vrati udarcem, kako ne treba udariti drugo dete ne treba udariti ni sto[sm=jezicek.gif] Jao mame danas dan ludnica. D i ja sele u afto sa mojom drugaricom iz Dubaija i ajd drugi pokusaj upisa u vrtic. Mi tamo, a ono guzva nevidjena. Sta cu cekam, opremile se ovaj put sa igrackama, povela sam tu drugaricu da zanima D ali nasla je D tamo drugare. Deca se njare haos, kad krenula i moja D, a jedna me zena gleda (sigurno je i ona mama cim stoji tu) u fazonu "ucutkaj to dete" kad krenuo jos jedan mali jos gore da se njari a ta zena samo prevrce ocima. Bas je deci super da stoje u redu sa roditeljima. Mislim se u sebi ocito ima nekog ko joj cuva dete sto onda upisuje dete u vrtic. Srecom moja D se brzo oraspolozila (nazalost taj mali drugar nije bas je jadnicak drekao) ali dali smo mu neku guralicu macu pa se smirio. Kad mi zavrsili i da uzmemo guralicu i da idemo a on krenuo da place sto smo mu uzeli guralicu[sm=jezicek.gif]. Ma haos jedan ahahha a naravno samo jedan salter radi[sm=smiley29.gif] Posle smo otisle nas tri cure na strand. Moja drugarica prakticno sama pila kafu ja sam D ljuljala, pa je vodila na trambolinu al dobro igrala se malo i sama u pesku, pa sam zbrzala kaficu. Dosle kuci, ona zaspala u kolima a ja brzinski pristavila rucak i evo krcka se.Zaspala mi je nesto pre 1, obicno ona oko pola 12 zaspi al ajd danas smo vrdale.
|
|
|
|