melika -> RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] (28.7.2014 8:47:57)
|
Dobro jutro svima ! Meni je potrebno vase misljenje , mozda je neko bio u slicnoj situaciji . Skoro 4 godina pokusavamo da zatrudnim . U novebru prosle godine smo otkrili da imam problema sa hormonima , TSH , PRL poviseni , insulinska rezistencija , heliko bakterija . Gojazna sam najveca tezina mi je bila 130 kg kada sam krenula na lecenje kod endorkinologa Dr.Edite Stokic u Novom Sadu u maju . Heliko bakteriju smo izlecili , pijem Eotirox 75 mg i jednom nedeljno 100 mg, pijem Glucophage 1000 mg 2x1 , i Bromokriptin 2,5 mg uvece pre spavanja . Smrsala sam 20 kg , sada imam 110 kg . Uvek dobijam na vreme [sm=hudicek1.gif] zadnji put sam dobila 22.06. znaci sada mi kasni . U petak sam oko 12 h uradila jedan test i pojavila se tek tek vidljiva druga crtica . Popodne oko 16 h sam odradila jos jedan isto tako jedva vidljiva crtica . Otisla sam jutros kod dr.uradila mi je i obican i vaginalni UZ , kaze nema nista . Rekla mi je da ne pijem nikakve lekove , osim ovu redovnu terapiju , i ako ne dobijem za 6 dana da opet odem . Ja sam u medjuvremenu otisla da izvadim beta HCG rezultati sutra . Uradila jos jedan test opet bleda druga crtica . E sad mene brine ako je i mala trudnoca , da li je moguce da se ni vaginalnim UZ ne vidi nista ? Sta ako i po beti ne pokaze da sam trudna , sta moze onda da je u pitanju ? Uzela sam razlicite testove , u razlicitim apotekama , i eto svuda bleda druga crtica . Sta moze da bude ako nije trudnoca ? Pomagajte molim vas , dajte iskustva , misljenja .
|
|
|
|