Verolina -> RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] (23.7.2014 22:44:17)
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Imate dovoljno problema i bez izmisljenih dijagnoza, borba za bebu je dovoljno komplikovana za neke i bez toga da ih neko proglasava za matore a nisu. Meni ovo izgleda kao dobronamerna podrska. Superm, nije ovo tebi bilo upuceno, vec generalnom stavu da posle 30-te bioloski sat otkucava. Nema mesta ljutnji ni prepirci. Jbga, ja cu se truditi dokle god mogu. Sta da radim? Pocela sam da pravim dete sa 27, ali eto nije islo. Moja majka je mene rodila sa 19. I ona je prva mislila da je sve preko 30 prematoro za radjanje ([sm=zmeden.gif]). Ali onda se na svojoj kozi oseti drukcija stvar, pa se i misljenje promeni. Ja sam zelela da do 30-te rodim dvoje dece i onda da gradim karijeru. Jbga, kod mene stvari idu obrnutom putanjom[sm=smiley36.gif] A da me malo bocne to kad neko kaze, imas preko trideset i mator si za decu, bocne me. Nije mi prijatno. I ne mora niko nikoga eksplicitno da imenuje, citam ja iz konteksta. Samo mene to sto je Superm napisala nije uopste naljutilo niti uvredilo, samo me je malo razalostilo. Znaci ne ona, vec taj stav koji deli mnogo ljudi. Grlic za sve[sm=smiley31.gif] Ne cervix, nego dve ruke pod uglom od 180 stepeni[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|