Enalen -> RE: Čekamo dve crtice 07/14 [chat] (29.7.2014 21:16:23)
|
IZVORNA PORUKA: jeca ph pre dve godine sam bila na programu za vto, sve bilo savrseno hormoni , spermogram.. jedino jedan jajovod delimicno nije prohodan drugi potpuno prohodan, pa je sl stavka bila laparoskopija, sa cim se moja dr nije slozila, tipa nije jos moranje, mnogo zena je ostalo trudno sa pola jednog jajnika, tada sam imala 27 god, pa ajd da poslusamo dr i da se trudimo jos malo. medjutim god prolaze, i jos uvek nista [sm=smiley19.gif] od aprila smo opet krenuli sa analizama, radili briseve, spermogram, hormone.. sve ok, pocela sa klomifenom, i od toga nista, evo vec treci mesec ga pijem, samo sam nabacila 6kg od njega [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] mislim da sam pocela da ludim, ali stvarno, samo jedva cekam da se posvadjem sa nekim, nadam se da je jos nekoj tako, ili sam ja najveci ludak [sm=smiley36.gif] Jeco, jest li radili MAR test? Mnogi dr to ne daju da se uradi, a bude problem kod vise od pola parova koji ne ostaju trudni godinama. Trazi uput od dr sama i idi na Torlak. Proveri i da ti krv nije mnogo retka ili gusta. i to je jedan od cestih problema koji ljudi otkriju posle 5 god i ne znam koliko neuspelih vto itd. upoznala sam takve parove u pripremi za vto.
|
|
|
|