ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] (4.7.2014 11:36:12)
|
Joooj, koliko ste se raspisaleeee...... Njica, meni je stomak isti kao u prvoj trudnoci, okrugao i loptast, tada je bila devojcica a sada decak, ja bas i ne verujem u te oblike stomaka [sm=smiley36.gif] Von, skroz si u pravu sto se kuhinje tice...prosto se pitam odakle zenama inspiracija da spremaju svakog dana rucak, veceru, desert... Super za rezultate [sm=bravo.gif] Nisam znala da V i Nj imate sestre bliznakinje.....super. Von, jos tvoja prirodno....a bile ste i ohooohoooo teske za dvojke... ishler, i kod tebe jos malo, sad ce to caskom da prodje. Cetvrtko, dobro nam dosla. Ja bila juce kod dr. Pregledala me rucno samo i kaze da je grlic mekan, skracen (jedva ga ima jedan cm) i uloziv, i dalje Utrogestan...joooj kako se babac ritnuo kada me pregledala, bilo je u fazonu: sta hoces bre, ti [sm=smiley36.gif]... Uz ce mi raditi za dve nedelje.. i ide dr na odmor od 25.jula do 11. avgusta...pih...bas sam se razocarala, i to mi je prvo rekla da dodjem posle 11. avgusta pa sam joj ja naglasila da krajem ovog meseca ulazim u deveti..do 11.avgusta mogu i da se porodim, hahhaha, mada ne znam kada planira da mi ukine Utrogestan..
|
|
|
|