ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] (5.7.2014 11:15:35)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj ivamark,jos malo! A grlic ti se posteno skratio![sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] bitno da se ne otvaras! a sigurno i mirujes[sm=jezicek.gif] Ček, Von.....štsa još malo [sm=smiley36.gif]...ima još do kraja avgusta, hihihiih, a naravno da mirujem...juče sam ustala u dest, J pa sam se izležavala do pola 12h, onda sam ustala i popila kafu pa su došli mm i J iz vrtića, mm je kupio ručak i ogroman sladoled....onda je došla sveki i pomogla mi oko kuće, pa sam legla da odmorim malo i tako....onda sam se probudila i videla da je sve to bio samo san [sm=jezicek.gif] Wiv, valjda neće da te snadje to sa ledjima :( Njica, pa i vas dve ste bile bas krupne bebe, bravooo.... Branki, super za UZ...jos ovo danas da prodje a sigurna sam da ce i tu biti sve ok.. sansa, ohooho...i ti jos malko [sm=bravo.gif] cetvrtko, odakle si ti? Stetko, jesi li usla u drugo tromesecje? SF, kada se radi vaginalni UZ besika treba cak da bude prazna, to samo kada se radi preko stomaka i kada nisi trudan pijes vodu :D a za dr, hm.... lepo napisa neka ovde...da nisu dobri ne bi imali licencu za rad, a te price rekla-kazala ne bih bas uzimala zdravo za gotovo. Sto se tereta tice, ja moju bebanu podignem i po 15x na dan a ima 10kg... sta cu, moram... Mada, tvoj sinak je tezi. isler, uh....mogu da zamislim kako je bolelo... Bubulence, pa znas valjda da nesi stede na anestezijama i kao da vole da gledaju kako pacijete boli... koliki sam post ispisala, hahhaha.....
|
|
|
|