SunFlower -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] (17.7.2014 23:11:31)
|
Sansa, cestitam jos jednom, alal ti cufte[sm=smiley36.gif] velika beba a ti ko od sale, ma bravo![sm=smiley31.gif] Kako ti se cini u Al, jel fino u porodilistu? Ko te je porodio? Glukice uzivaj, sve je to normalno i nisi jedina. Meni je bilo muka pre neki dan, mislila sam da je krenulo, ali to je bilo vecinom od nervoze (nesto sam se iznervirala), a i preskocila sam obroke. Skapirala sam da mi se slosi kad ogladnim a non stop sam gladna. Ne mogu nikakvu jaku hranu po ceo dan grickam voce povrce popijem neki jogurt uz kiflu malo nekog blagoh sira i super mi je. Nemam nikakvih drugih simptoma ni ja osim uzasno bolnih grudi. I hvala bogu, nadam se da ce tako i da ostane! A sto se stomaka tice ja ga vec primecujem i mm, naravno znam da je to nadutost o necega (utroestan ne koristim), ali definitivno ga ima, ujutru manje a uvece bas bas! Mozda sto je druga trudnoca a i mrsavica sam pa se odma sve vidi. Ma samo nek su bebice dobro unutra, jos kad bi se sve porodile ovako kao sansa, ih....[sm=bravo.gif]
|
|
|
|