Trcosava -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] (17.7.2014 10:57:04)
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Dobar dan,zenskaci. Ja vec obavila soping i evo sad da popijem kaficu. Ja se mnogo i ne obazirem na te mere,samo pitam jel ok,oni kazu da jeste i meni sve super. Na 4d sam ja bila u 21 nedelji,a na sledeci idem izmedju 25-28 nedelje.Tako mi rece dr.Ta dva 4d uz se rade trudnoci.Svasta nesto smo merili,svaku koskicu,organe...ima milion stavki na izvestaju.Meni je bilo bitno da dr kaze da je sve perfektno i da se uklapamo po merama.Gledao je kicmu,usnu,mozak,srce...ma sve Daco,ako je beba vitalna i ima sve sto treba da ima u tom trenutku,velicina bebe nije toliko bitna.Ni mi nismo svi isti,ima nas raznih. Nego jel ste razmisljale o imenima [sm=zz_redface.png] Bravo Anči, sasvim se slažem sa podebljanim! Ja ću verovatno iduće nedelje na UZ, moja dr reče da ako ne idem za Sbr da dođem 24, ako idem onda 31. Pošto od mog puta nema nihc, idući četvrtak idemo. Živo me interesuje da li sam dobro videla da je kuronja. Što se tiče imena, prošli put smo imali odmah ime, sad iskreno ne razmišljam još. Mislim kao za muško imamo još od Ane, ali sad mi je već malo dosadno to ime - Luka. Ali ne znam da li bi mm se složio sa nekim drugim. Mi imena biramo 'internacionalna' odnosno da su normalna i za Slo i za Srb. Prošli put smo za devojčicu izabrali Tia. Inače, nije ono da imam osećaj šta nosim, ali brate mili najtunjavija sam u ovoj trudoći - a kako su muški kilosteri [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|