Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Garderoba za kod kuće i za napolje 27.7.2016 9:47:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Naravno po kuci nesto onako bas opusteno i Udobno prvenstveno, a sad kad dojim samo da landara I obavezno kazem mm ako zna da ce nam neko doci da mi kaze da ukrotim ove moje dude
|
|
|
|
RE: Garderoba za kod kuće i za napolje 30.11.2019 10:55:45
|
|
|
|
branki*
|
da,presvlacim se,pisala sam vec u temi..ucim tome i decu,kad se dodje iz vrtica da se presvuku u staru garderobu,tj onu za po kuci.kao i da ujutru ne budu u pidzami ceo dan,pa onda u njoj da se legne u krevet.ili da zaspu obuceni..prosto,tako se uce redu..tako da,da.presvlacenje obavezno.garderoba za po kuci i napolju.
|
|
RE: Garderoba za kod kuće i za napolje 30.11.2019 10:57:23
|
|
|
|
mama Jo
|
I kod nas je isto tako... posebno kad dodjemo iz parka, prvo pranje ruku pa presvlacenje pa moze sve ostalo.
|
|
RE: Garderoba za kod kuće i za napolje 1.12.2019 20:32:17
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kod mene postoji samo za po kuci u smislu helanki i pidzama ali ne bas u punom smislu te reci podele odece.
|
|
|
|
RE: Garderoba za kod kuće i za napolje 26.6.2020 12:04:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Naravno da postoji, kod kuce jedno, napolje drugo 😊
|
|
RE: Garderoba za kod kuće i za napolje 26.6.2020 12:09:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mene vecito komsinice pitaju "gde ides pa si se sredila?" "Do pijaca." 😊 Jos se lepo vidi kad sam obucena za posao, plus nasminkana.
|
|
|
|
RE: Garderoba za kod kuće i za napolje 26.6.2020 12:40:04
|
|
|
|
smeško
|
Ja se slabo sminkam, ali se obavezno presvlacim cim izlazim iz dvorista. Kada se vratim kuci, prvo presvlacenje u garderobu za kucu, pa sve ostalo. Garderoba za kucu mi nije stara, iscepana, isflekana, ali je opustena.
|
|
|
|
RE: Garderoba za kod kuće i za napolje 26.6.2020 13:20:24
|
|
|
|
bikicaV
|
Pa naravno da imam za izlazak drugu garderobu, sto bi jedna moja drugarica rekla "po kuci izgledam kao klosar".
|
|
|
|
RE: Garderoba za kod kuće i za napolje 26.6.2020 13:26:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Kod kuce to bude neka izbledela majica i trenerica, ali nekako ne volim ni kod kuce da bude u iscepanom ili isflekanom.
|
|
RE: Garderoba za kod kuće i za napolje 26.6.2020 13:28:41
|
|
|
|
bikicaV
|
Pa , dobro , samo da je cisto, sad toliko garderobe svi imamo da tako nesto i nemoramo nositi , iscspano.
|
|
|
|
RE: Garderoba za kod kuće i za napolje 28.6.2020 6:41:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jao ja P presvlacim bar 3 puta na dan a nekad i vise. On je bas brlja. I zbog toga ima za dvoriste i po kuci i posebno za druge prilike. Strasno. Mislim svi se presvlacimo. Ja momentalno cim stignem s posla i mm a D sta znam. Ona se ne prlja pa nekad i dozvolim da ostane u odeci u kojoj je bila u skoli. A nekad...skola jedno kuca drugo trening trece. Ja samo perem ves kao ludak 😁
|
|
|
|
RE: Garderoba za kod kuće i za napolje 27.7.2020 9:16:26
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Naravno. Imamo to novo odelo i staro. Kad kazem staro ne mislim na iscepano ili isflekano. Ali starije mislim izbledelo ili kao sto moj sin ume da se zakaci negde pa onda ja to sredi usijem naravno ali mi vise nije novo odelo. Presvlacenje kad se dodje iz parka obavezno. Generalno jedno odelo za kucu a drugo za grad.
|
|
|
|
RE: Garderoba za kod kuće i za napolje 27.7.2020 10:07:16
|
|
|
|
flamingos
|
Ima garderobu za po kući,ono što je iznošrno i nije za grad,školu.Naravno,sve je to još uvek novo,brzo raste i gledam da bar po kući nosi.Velika je,ne prlja se,baš pazi.Oduvek je takca bila.❤
|
|
|
|
RE: Garderoba za kod kuće i za napolje 27.7.2020 10:09:53
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
He he devojcica Flamingos. Moj ode do reke i to cizmama kao bice ok samo malo da se poigra a onda posle 5 minuta on ceo mokar i pun peska i mulja 😂😂😂Ali sad je mali neka ga da se igra i oset_i sve cari detinjstva.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
:)eni26Do kad cete posecivati RR?Dok nas smrt ne rastavi (
39%)
Kad mi dete napuni 18 god (
12%)
Do Sutra,obecavam ! (
6%)
Dok mi ne crkne racunar (
8%)
Kad dodju novi,mladji clanovi (
7%)
Ostalo(navesti u komentaru) (
29%)
Ukupan broj glasova: 103Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!