Daca88
|
Kuci kada ocekujem goste bilo to bila komsinica koja dolazi na kafu,ili rodbina,drustvo uvek sam uredna,cista,lepo i pristojno obucena. Kada nikog ne ocekujem i onda sam lepa,jer nikad neznam kad ce ko da svrati nenajavljen. Nikad se jos nisam zapustila,a otkad sam trudna trudim se da budem podjednako sredjena kao i kad nisam bila trudna.Ne opustam se,i drago mi je uvek kad mi muz kaze da sam lepa i doterana,a to mi govori svaki dan tako da jos ne gresim Nekada se presvlacim,a nekada ne,zavisi u cemu sam,i gde planiram da idem. Kosa mi je uvek cista,ocesljana,kad nemam frizuru uredno je pokupim,ali uvek je oprana i mirisljava.I posto sam prirodna,nemam brige sa izrastkom kose Kuci sam nekad bez sminke,a nekad imam kreon,sjaj za usne,blagu senku na ocima. U grad ako idem tokod dana sminkam se prema vremenu da nebi u sred podneva izgledala ko u novogodisnjoj noci,a ako idem uvece u grad onda je tu i puder,maskara,neki tamniji karmin. Kuci volim da nosim trenerice,ali one lepe strukirane uz telo,farmerice,majice,dukseve...volim i haljinice,helanke,zavisi koje je godisnje doba. Napolju volim da sam u nekim boljim farmericama,u elegantnim pantalonama,karirane kosuljice,zimi neki slatki dzemperici,jaknice. Od kada sam trudna,volim da nosim lepe trudnicke tunikice,leprsave majice,lagani neki materijali. Od obuce nosim patike,sandale,papuce sa stiklom,baletanke,leti volim japanke,nisam neka ljubiteljka cizmi,ali obucem ih kad je jako hladno. Ono sto nikada ne nosim su mini suknje-volim ih videti na drugima,ali meni ne stoje lepo,i ne volim jako visoke stikle,ne volim ni starke,ni klompe...