dunja RR
|
Ja sam potpuno zaboravila, te instant žitarice, pahuljice, pomešate sa AD i to je to? Ne dodajete voće? Ja M nisam uopšte davala instant pahuljice mislim na te iz kutije (jednu kupih na startu, ali mi stoji još nenačeta), dajem joj od žitarica speltin griz, palentu, proso, ovsene pahuljice u kombinaciji sa voćem. Pahuljice (kupujem za sada samo sitnije u DM-u)samo prelijem ključalom vodom (samo vodom ili vodom u kojoj sam prethodno skuvala voće), odstoje 10 minuta, pomešam sa voćem i to je obrok. Ne merim ništa, dajem dok hoće, kada krene da odbija prestajem, a pojede dosta, nekada pojede, tj. često i više nego što bi ja mogla, a ja baš volim da jedem. A palentu i speltin griz, skuvam par minuta u vodi u kojoj sam kuvala voće. Ne blendam ništa osim mesa, od starta jede gnjećeno, ali smo sa klopom krenuli sa 6m, i mislim da je to bila dobra odluka, baš lepo jede, sve što uvodim jede, a i sisa lepo i dalje, Sve je to baš drži sitom dosta, od obroka imamo kasni doručak i kasni ručak (za ručak povrće, povre-žoitarice ili povrće-meso), a drugi obrok smo tek skoro uveli, možda bi malko ranije uvela drugi da se nisam razbolela. Nato, s obzirom da si ti krenula rano sa čvrstom hranom, ne znam zapravo da li možete uopšte tako rano palentu, proso, speltin griz u kombinaciji sa voćem (znam da ove žitarice što navedoh mogu od 6 meseci ali ne znam za ranije), ali ti čisto dajem za predlog, za obroke koji su dobri za stomačiće a dugo ih drže sitim.
< Poruku je uredio dunja RR -- 14.11.2019 13:25:14 >