Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 9:26:46
|
|
|
|
Animsaj9
|
Sad vidim kucam na fb pa i ja sam u toj grupi
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 9:44:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Aaa mislim da sam vec u toj grupi ali nisam mnogo ulazila. Pa mislim da mi dorucak jos naj bolje zvuci, jer to izmedju sto kaze Anim samo poremeti sledeci obrok.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 10:19:20
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja sam probala svakako , ovako mi najvise odgovara
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 10:27:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad smo ruckali prvi put bananu, dodala sam mu malo i jabuke. Posle toga mu ponudila mleko al popio je jedva nekih 40 ml.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 10:29:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kad vi dajete zitarice?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 10:44:09
|
|
|
|
Animsaj9
|
pa sit je Anck dovoljno mu je ... pa ja kako kad trenutno imam Nestle , al najcesce kupujem Milupa njih obozava, a kod babe i dede imamo Lino -cokolino
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 11:03:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma moj jede sve , nema da ne voli i Nestle, MIlupa, Baby King, HiPP ma sve Nego citam da moze ujutru s vocem i uvece.. ma najvise me brine sto smanjujemo mleko inace bih znala kako bih.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 12:39:40
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja žitarice dajem za večeru.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 12:50:18
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ja nekad dajem i za dorucak kad vec sve izredjamo i ne znam sta cemo
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 15:53:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Dam i ja, ali gledam da su najčešće uveče, zbog sitosti.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 16:05:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A jel dajete posle toga jos i mleko ili je to to za pred spavanje?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 16:30:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja retko kada hoce mleko posle toga.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 16:48:54
|
|
|
|
vocicana
|
Do sada sam davala D za prva dva obroka flasica,o od jutros i doruckuje, jedo je palentu sa jogurtom, za rucak povrce sa mesom, mlecni desert danas za uzinu,oko 18 h mu dajem zitarice za veceru, msm da je lako svarljivo, da je ok, posle kupanja oko 21 h obavezno flasica mleka, a posle vecere te zitne ne dajem mleko.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 16:53:10
|
|
|
|
Animsaj9
|
Voci vi bas ozbiljno ruckate, bravo 👏
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 17:34:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR a posle vecere te zitne ne dajem mleko. Niste me razumele! Ne mislim posle pahuljice jos i mleko , nego npr. pahuljice dam u 18h pa onda mleko u 20h. On zadnji put rucka u 20h i odmah na spavanjac, zato mislm da mu dam pahuljice u 20 h da lepse pajki. Sinoc sam mu tako dala i nije se budio do 3 jutros. Sto je super!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 17:47:00
|
|
|
|
Ed83
|
Ja jos uvek ne dajem zitarice, nek' se malo navikne na rucak, tako da ti tu ne mogu pomoci... Kod nas je danas na meniju bilo ono sto se naslo u frizideru (nisam isla u kupovinu): Krompir, keleraba,repa i bundeva a za dezert posle toga je dobio breskvu...naravno da mu se breskva vise svidela, ali je i povrce fino jeo (valjda bio gladan)...
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 17:51:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, ja skoro svako vece tako, zitarice i spavanje. Napravi mu sa adaptiranim mlekom, ako mislis da nece uneti dovoljno mleka.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 18:05:28
|
|
|
|
Animsaj9
|
Anck gledaj da mu das bar pola sata pre spavanja da ne ide odma posle vecere da spava, malo da svari
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 19:06:29
|
|
|
|
vocicana
|
Pa sat kasnije mlekce kao ja Damjanu, msm da ce spavati.. To uskladjivanje je isto strava, dok se ne skontate. Ovaj mali jede super, ne odbija nikada nista, ali sam danas resila da uvedem i dorucak i svakog dana cemo tako. Kupicu ovas da sameljem, pa da mu damred sa jourtom, red sa vocem, to nije lose isto.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 20:36:45
|
|
|
|
Animsaj9
|
Voci dade mi ideju , nisam mu odavno ovas davala.Moram otici do zdrave hrane da mu uzmem
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 21:58:29
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sutra ujutru, racunam da ce jesti, sve od zitarica voli, sutra krecem sa teletinom, pa da proba sve. Danas ga je trebalo videti, kada sam mu dala Nestle jogurtic sa kajsijom, pa to su bile face, upisala sam se od smeha.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 2.11.2016 22:44:20
|
|
|
|
Animsaj9
|
Pa da na kiselkasto... meni su show kad prvi put probaju limun to treba snimati
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 3.11.2016 15:06:50
|
|
|
|
Ed83
|
Danasnji rucak : pola avokada + pola banane.... Ala mu se svideloo
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 3.11.2016 17:24:32
|
|
|
|
vocicana
|
Mama, kada se krece sa zumancetom, 1/4 pretpostavljam kuvana da se ispasira i da detetu da proba. Samo kada?
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 3.11.2016 17:31:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, ja sam u osmom mesecu. Nisam htela ranije, bilo me strah. A ni sada necu ranije.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Ime???Mamy2013Koje vam je ime lepse???Dusan (
69%)
Srdjan (
31%)
Ukupan broj glasova: 175Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!