RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dojenje i dopuna dojenju

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 20:15:03)

Stvarno bi bio neukusno a vulgarno da izbacim sisu od 5 kg bilo her i da dohin dete[sm=smiley36.gif] da su mi manje i ja bih

mama Jo -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 20:17:03)

Moja beba definitivno voli vise levu siku...

Sanjica26 RR -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 20:19:48)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

[sm=smiley36.gif]ja ne dojim van kuce. Mislim da ni D nikad nisam podojila van kuce. Inace D sam isto ovako u pocetku lezecki pa kad smo se to uhodale stalno smo SE ecki. Probala sam i sa njim sedecki ali on jos nije vest za tako nesto iako mu sisa bolje "padne" al on pusta sisu sto puta.

Ja sa detetom idem samp izmedju podoja. A smucamo se tek kad uvedem jedan obrok. Tako sam sa D verujem d cu tako i sa njim.

Isto. Prosto nisam mogla drugacije.

Anck Su Nmaun -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 20:20:29)

Postujem al ja ne bih iz kuce izasla da sam tako radila. pogotovo sa troje

mama Jo -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 20:21:23)

Isto tako... i lepo smo se organizovali

MimaKos -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 20:21:37)

Ni ja, rucka gde stigne :)

Anck Su Nmaun -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 20:22:34)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Stvarno bi bio neukusno a vulgarno da izbacim sisu od 5 kg bilo her i da dohin dete[sm=smiley36.gif] da su mi manje i ja bih

Pokrijes se draga lepo i rezen problem. AL to je druga stvar sto ne volis i ne osecas se slobodno

MimaKos -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 20:23:46)

Da pokrijemo se pelenicom i cao

Misha i Ljisha -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 20:42:39)

Kad bih kupila i onu maramu za pokrivanje sto stoji tako da imam pregled sta radi beba tj da vidim da joj nije nos "umocen" u sisu. Znaci da ja njega vidim s da nas niko ne vidi.

MimaKos -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 20:52:37)

Ne znam sta je to, mi se obicnom pokrijemo... nisam ih vidjala..

vonavoj -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 21:09:37)

Ja dojim svuda i pred svima..kome smeta neka ode[sm=jezicek.gif]

mama Jo -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 21:58:53)

Pa naravno ☺

Je l' se vama desavalo da beba vise voli jednu siku od druge?

Misha i Ljisha -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 22:09:32)

Pa uvek lakse uhvate jednu nego drugu. To je normalno

Rosita -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 22:11:31)

Meni se dešava da ja više volim levu od desne :). Sa oba deteta leva mi je favorit, sama se iskapa kad je puna, ima mnogo mlazeva i td. Dobra je i desna ali malo svojeglavija[sm=smiley1.gif]

mama Jo -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 22:11:39)

Jbt, vec sam mislila da sam poludela 😂

mama Jo -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.5.2018 22:13:46)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Meni se dešava da ja više volim levu od desne :). Sa oba deteta leva mi je favorit, sama se iskapa kad je puna, ima mnogo mlazeva i td. Dobra je i desna ali malo svojeglavija[sm=smiley1.gif]

Rosi 😂😂
I moja desna je svojeglava 😁
Leva je bas za saradnju 😁

Misha i Ljisha -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (3.5.2018 6:52:13)

[sm=smiley36.gif] ja ne znam koja mi je "gora" ahahah

Duškić -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (3.5.2018 7:07:13)

Hihi..i moja deca levu obozavala.

MimaKos -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (3.5.2018 17:41:36)

Moja desnu, cini mi se da mlekce ide tri puta brze nego na levoj :) a i ispada mu manje pa manje vazduha proguta :))

Misha i Ljisha -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (4.5.2018 9:45:25)

Derana sam nocas budila da sisa u 2. On uopste ne otvori usta a krenuo da sizi jer ne ide mleko samo. Sve zatvorenih ociju. I presvlacila sam ga ma jok. E kad je vec krenuo da sizi a nisam se izmuzla dala sam mu dohranu koju smo kupili kad smo izasli iz porodilista. Jos je u roku. I jedva JEDVA sam mu turila CUCLU flasice u usta. Strasno kako nece usta da otvori. Ni to nije pojeo. 40ml samo. I rekla sam nema sanse vise ikad da ga budim[sm=jezicek.gif]
I jutros hajd u 7 se meskoljio presvucem ga. I dam mu da sisa. Medjutim ogranicila sam mu podok. Ker prethodnih jutara se probudi gladan pa se presisa i onda sve u mlazu iubaci. E danas trt. Malo sam mu dala u 7. Pa sam mu malo dala u 8 i evo sad ce ustvari u 10 da dobije kolko zeli on. Pa cemo dalje na 3h. Videcemo da li ce se sad prejesti pa da bljuje. Alav a lenj.

Maraj -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (4.5.2018 9:58:35)

Ljiso pa kako ne otvori usta. Kako se dere onda [sm=smiley1.gif]

Milena18 -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (4.5.2018 10:00:53)

Jao, Ljišo, alav a lenj [sm=smiley36.gif]
Moja M je jako brzo sisala, bila je alava i puna inicijative [sm=jezicek.gif] Sa dva-tri meseca je ona već sisala samo po pet minuta po podoju. Verovatno je i to doprinosilo bljuckanju. I uvek sam brinula da li joj je dovoljno jer tako kratko sisa pa još i bljucka posle. Ali od početka je fino napredovala.

Misha i Ljisha -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (4.5.2018 10:03:29)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ljiso pa kako ne otvori usta. Kako se dere onda [sm=smiley1.gif]

To je misterija i za mene kako uspeva da bude tako GLASAN a ne otvori usta skroz.

Jao evo sad da ga vidite kako on hvata sisu. Mila majko. Slog ce me strefiti. I D nakon mesec dana sisala po 5 min

Rosita -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (4.5.2018 10:57:05)

Moj je sinoc sticajem okolnosti umao 5 h pauze izmedju podoja. 2 puta je izbacio u mlazu. Ne valja kad su puno gladni.

Misha i Ljisha -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (4.5.2018 11:01:57)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Moj je sinoc sticajem okolnosti umao 5 h pauze izmedju podoja. 2 puta je izbacio u mlazu. Ne valja kad su puno gladni.

jeste Rosita ja tacno mislim da je to kod nas problem ali dzabe vec koju noc se cimamo sa tim sisanjem nocu i ne vredi. Tako da cu sad ovako ovu taktiku. Dam mu malo, ogranicim pa dam opet nakon sat sat i po. Pa opet za dva sata, i onda konacno kolko on zeli. Malo je i to nezgodno jer npr hteo je da nastavi jutros da spava a nije se dovoljno nasisao, pa nije zaspao. Izes ga moram neku caku da mu nadjem

Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>