Jole84
|
Hvala Veverko moj Nego žene kod nas zadnjih 5,6 dana, malo problematika...U periodu od 19,20h pa do iza ponoći, ona bukvalno visi na siki. Traži na po pola sata, a siska nepravilno i kratko, baca se, plače....Znam da je boli stomačić, podižem je nakon obe dojke da podrigne, stavljam stomak na stomak itd...nisu klasični grčevi, već jednostavno dok svari. To je u tom periodu naročito intenzivno jer ona još nije svarila podoj, a već plače za još. Manje više što sam jako umorna, nego što u tom periodu, znate već, primpremanje za spavanjac, Mila traži svoje, kupanje, inhalacije, uspavljivanje itd, pa Natu podojim, podrigne i trčim da završavam drugo. Ona plače, vratim se, dam siku, ona povuče par cuga i nastavi da plače. Tokom noći spava mirno! I tokom dana...zato me to i čudi, da je gladna, da mi fali mleka, verovatno bi plakala svo vreme. Bake me već gnjave da je dete gladno, da joj dam flašicu...rekla sam da neću da čujem ni reč više, znam da imam mleka! Možda je skok u razvoju? Šesta je nedelja, poklapa se....