|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dojenje - vase iskustvo III deo
3.8.2015 23:41:55   
wivern
Meni ne treba, samo da kazem zenama da se jave.
Odlican je sve preporuke user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1576
4.8.2015 9:21:11   
Kata90
Zene javite se za fitolat,odlican je.user posted image
Ja sam pila par dana,i bas mi nadolazilo mleko.....bas pomaze.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1577
4.8.2015 11:45:53   
branki*
Evo i mene za fitolat onda,da izguram jos koliko toliko ovo dojenje...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1578
5.8.2015 23:49:25   
marketing RR

IZVORNA PORUKA: serpica

Da se javim za fitolat user posted image

Šerpi, šaljni podatke na pp :)

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1579
5.8.2015 23:49:40   
marketing RR

IZVORNA PORUKA: branki RR

Evo i mene za fitolat onda,da izguram jos koliko toliko ovo dojenje...

Branki, šaljni podatke na pp :)

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1580
5.8.2015 23:51:50   
Tajčica
Prijavljujem se za Fitolat :)

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1581
5.8.2015 23:52:33   
marketing RR

IZVORNA PORUKA: Tajčica

Prijavljujem se za Fitolat :)

Tajčice, šaljni podatke na pp :)

(odgovor članu Tajčica)
Direktna veza do poruke: 1582
7.8.2015 12:10:28   
Anarunika
Jel mogu da dobijem objašnjenje za fitolat ukratko šta je i čemu služi da ne kopam po temi ,ili da ipak kopamuser posted image
Mislim,jasno mi je da je za dojenje ali malo bliže objašnjenje user posted image

< Poruku je uredio Anarunika -- 7.8.2015 12:11:53 >

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 1583
7.8.2015 12:53:21   
marketing RR

IZVORNA PORUKA: Anarunika

Jel mogu da dobijem objašnjenje za fitolat ukratko šta je i čemu služi da ne kopam po temi ,ili da ipak kopamuser posted image
Mislim,jasno mi je da je za dojenje ali malo bliže objašnjenje user posted image

Evo Anči KLIK

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 1584
7.8.2015 13:40:56   
Anarunika
Hvala marketing, pročitala user posted image
Meni možda i ne treba ali ako neka majka bude pitala da znam šta da joj kažem i preporučim user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 1585
7.8.2015 13:52:04   
serpica
Anarunika odlicne su,i sto je najbitnije koliko god mleka da ima ne moze da skodi user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1586
10.8.2015 11:04:58   
Anarunika
Možda ih i probam ako sledeći mesec uspem da se javim među prve tri user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1587
12.8.2015 13:16:13   
wivern
Podrska dojenju na javnom mestu, kome se ne svidja neka okrene glavu na drugu stranu, ili neka gleda u gomilu drugih golih sisa koje vire iz majica ali ne smetaju. Koje licemerstvo.

user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1588
12.8.2015 13:21:18   
World
user posted image

bas tako.. a to sto na sve strane ispadaju gola dupeta i sise nikom nista.. jer nisu dojilje...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1589
12.8.2015 14:18:55   
Kata90
Ja sam vec dojila bebu u sred centra u parku,boli me dupe ljudi su me bas gledali ali sasvim normalno.....nema sta da nas bude sramota....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1590
13.8.2015 1:34:39   
choopa choops
user posted image Koja slika!

Ja se skoro uvijek pokrijem pelenom kad dojim ako sam u društvu, a dojim gdje stgnem, u kafiću, na plaži, na šetalištu...ma svugdje. Nikad me niko nije gledao poprijeko, niti mi nešto rekao. Što je i normalno, jelte. Ipak smo mi evropska zemlja, širokijeh s'vatanja user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1591
23.8.2015 7:28:12   
serpica
Ne stigoh juce da javim,stigo Fitolat i to bas u pravo vreme kad je kutija bila pri karju.
Hvala RR i sponzoru. user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1592
23.8.2015 7:42:15   
kokolom
Meni bas treba fitolat. Moja beba je do pre 4-5 dana bila na kombinovanoj ishrani jer nisam imala dovoljno mleka, a onda pocela da odbija flasicu i mleko i vodu... pa da probamo i fitolat, sada trazi da sisa na sat - sat i po danju. Da li smem da joj dam ili moram da cekam 2 sata da prodje?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1593
23.8.2015 7:43:39   
branki*
Daj joj da sisa kad god trazi.

branki

(odgovor članu kokolom)
Direktna veza do poruke: 1594
23.8.2015 7:56:05   
serpica
Da,kao sto rece Branki sto cesce neka sisa tako ce i mleko da nadolazi vise,jedi cesce a manje obroke,uzmi i caj za dojilje Hipp ili Human a Fitolat je stvarno odlican,ja ne znam koliko povecava kolicinu mleka ali osecam da mleko cesce nadolazi recimo sat,dva nakon uzimanja tablete. Ja pijem dve ujutru i jednu uvece i prezadovoljna sam.user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1595
24.8.2015 11:08:26   
New Mom

IZVORNA PORUKA: kokolom

Meni bas treba fitolat. Moja beba je do pre 4-5 dana bila na kombinovanoj ishrani jer nisam imala dovoljno mleka, a onda pocela da odbija flasicu i mleko i vodu... pa da probamo i fitolat, sada trazi da sisa na sat - sat i po danju. Da li smem da joj dam ili moram da cekam 2 sata da prodje?

Uvrzeni je mit da bebe imaju satnicu u jelu i da to treba da bude na tri sata.
Majcino mleko se svari za sat i po do dva i skroz je ok da joj das da siki. Dojenje na zahtev se preporucuju - bebi se daje da sisa KAD GOD ZELI I KOLIKO GOD ZELI!
Mleko se stvara dok beba aktivno sisa, samim tim sto je cesce na dojci stvara se vise mleka.
A ovo ponasanje koje si opisala lici na skok u razvoju. Potrazi tu temu da iscitas. Bez brige, sve ce biti ok! Samo joj daj da siki kad god ona zeli i ne ogranicavaj podoje dok sama ne pusti. :)

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu kokolom)
Direktna veza do poruke: 1596
25.8.2015 10:09:08   
kokolom
Hvala. Otkad je tako krenula da jede (oko nedelju dana) poceli smo cesce da je merimo. Vaga ne mrda user posted image ... mozda je nedelju dana malo za bilo kakve zaključke?

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1597
25.8.2015 10:42:29   
New Mom
Jeste. Beba ima puno pravo da stagnira neko vreme. Zato su kontrole na mesecnom nivou.
Ne treba zaboraviti da oni rastu i u duzinu, ne samo u tezini. I to obicno ide naizmenicno.
Drugo, bitno je da se beba vaga uvek na istoj vagi. Ta u savetovalistu i vasa kuci nije isto bazdarena i to nije merodavno.
Uvek savetujemo da se dve stvari izbace: sat i vaga. One samo unose nervozu mamama, a realno stvarno vam ne trebaju.

Samo jedna napomena. Pokusajte da ne menjate precesto dojku. Jedna dojka jedan podoj. I ako beba sisa cesto, u nekom vremenskom okviru od 2 sata nudite istu dojku. Zasto je to bitno? Beba na pocetku sisa tzv. prednje mleko koje je vodenastije. Bitno je da sisa sto vise tzv. zadnjeg mleka koje je masnije i od kojeg dobijaju ustvari na gramazi.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu kokolom)
Direktna veza do poruke: 1598
25.8.2015 12:47:34   
branki*
ja da prijavim da je stigao fitolat i da zahvalim sponzoruuser posted image

branki

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1599
27.8.2015 15:38:04   
Maraj
Jednostavno pitanje-kako dojiti? user posted image prva mi je beba i vec uveliko razmisljam hocu li imati mleka, kako cu se snaci.... idem na CR pa jos price kako zenama na CR kasnije nadolazi mleko.... ulazim za par dana u 9.jer treba nesto lpsebno da pripremam grudi, kako se masiraju u kom pravcu da se ne dobije mastitis...uh milion potanja od mene.... imam ulje za masazu grudi posle porodjaja od Mella kozmetike dobila sam je u paketu za trudnice. Kako mazati i kada?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here