|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dojenje - vase iskustvo III deo
8.6.2015 10:38:19   
Zemunka85
Meni taaaaako nedostaje dojenjeeeeeeeeeeee :(

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1551
8.6.2015 22:07:15   
Ipokrisia
moja beba ima 3 i po meseca i siki uvece oko 11 i ujutru oko 5-6 ...U toku dana na svaka tri sata

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1552
9.6.2015 12:32:13   
jovicaa
puno zavisi od bebe..a i od mame, da li uobrocava bebu ili ne.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1553
9.6.2015 13:24:08   
Mariya

IZVORNA PORUKA: QueenJ
Interesuju me vaša mišljenja, do kada je idealno dojiti? Kada je predugo? Ja baš nemam izgrađen stav po tim pitanjima.

Idealno je dokle god ima mleka a beba hoće da sisauser posted image Po meni je ok do 1 godine. 2 godine mi je već predugouser posted image Lu sam dojila nepunih 14 meseci i jedva sam čekala da prestane, a ostale smo na jednom podoju uveče, pred spavanje, od kraja avgusta do novembra, kad je prestala da sisa(ona sama, nisam silila).
Sa H je već druga priča. Ona uopšte nije neki sisavac, većinu podoja se natežemo, moram na prevaru da je dojim, ali nameravam da je dojim barem dok ne počnem da radimuser posted image
Eto to je moje mišljenje.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1554
11.6.2015 17:44:05   
bubulence
stigao mi je fitolat, u pravom tenutku! hvala puno!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1555
13.6.2015 11:50:32   
daca77
I meni je Fitolat stigao, juce...kako moja N obozava da siki, trebace u narednom periodu...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1556
2.7.2015 2:25:27   
marketing RR
Drage mame, napišite nam malo iskustva sa Fitolatom, uživajte u dojenju user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1557
2.7.2015 2:25:49   
marketing RR

Drage trudnice i mame, vas tri koje se prve jave na ovoj temi i napišu da žele Fitolat, sponzor Lifemedic daruje sa po kutijom Fitolata koja vam stiže na kućnu adresu (poštarinu plaća sponzor). I nadamo se da ćete podeliti ovde svoja iskustva, bićemo zahvalni :)

Za uspešno dojenje
user posted image

< Poruku je uredio marketing RR -- 2.7.2015 2:26:27 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1558
2.7.2015 10:15:17   
branki*
ja necu da se prijavim za fitolat,prepustam nekom drugom,jer sam ga vec dobila od rruser posted image ranije,ali da kazem da sam eto izgurala dojenje,iako se nisam nadala.dojim jos uvek,mada se mleko smanjuje,ali to sad i nije strasno,jer boka je vec pocela cvrstu hranu.tako da zahvaljujuci savetima koje sam ovde dobila,pre svega od new mom,ali i od drugih zena i zahvaljujuci fitolatu,izgurah!ali,je svakako ogromnu ulogu imala boka koja se nakaci na sisu,pa non stop visi!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 1559
2.7.2015 10:51:30   
vikiveki
ja videla da je tema aktivna,pa reko da vidim kakva su iskustva...meni u toku dojenja nije ništa trebalo.Troje dece sam dojila ,možda će nekima biti čudno,po 2 god.I uvek savetujem mamama da doje svoju decu ukoliko naravno nemaju nekih prepreka.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1560
3.7.2015 0:24:58   
QueenJ
user posted image ja želim! user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1561
3.7.2015 12:24:08   
pari
I ja bih volela!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1562
3.7.2015 13:46:02   
Kata90
I jaaaaaauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1563
3.7.2015 14:04:45   
marketing RR

user posted image ja želim! user posted image

Molimo podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona)

Uživajte u dojenju user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1564
3.7.2015 14:05:03   
marketing RR

IZVORNA PORUKA: pari

I ja bih volela!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1565
3.7.2015 14:05:12   
marketing RR

IZVORNA PORUKA: Kata90

I jaaaaaauser posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1566
21.7.2015 13:39:10   
Kata90
Kad ce da nam salju fitolat?vec puno je vremena proslo.

Direktna veza do poruke: 1567
21.7.2015 18:00:10   
wivern

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Drage mame, napišite nam malo iskustva sa Fitolatom, uživajte u dojenju user posted image

Ja sam koristila fitolat misleci da nemam dovoljno mleka. Pocela sam ssvaki dan po jednu, i posle tri dana vise nisam znala sta cu sa grudima koliko su se brzo punile user posted image .
Onda sam presla na svaki drugi dan, ali mi je i tako nadolazilo mleko nenormalno pa sam ga prosledila nasoj clanici. Meni je nenormalno stvarao mlekce, ja bih ga preporucila svima, sjajna stvar.
Ja i dalje dojim, mada polako izbacujemo jer grickanje ne prestaje pa mi je vrlo bolno. (sto bi znacilo 3-4 sikenja, kao smanjujemo user posted image )

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1568
22.7.2015 11:55:45   
Kata90
Upravo mi stigao fitolatuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1569
26.7.2015 23:05:41   
QueenJ
Meni nije... A bio nam je potreban baš. Nisam htela da kukam, da ne izbaksuziram, ali količina se polako smanjivala i na kraju sam, pre par dana prestala sa dojenjem. user posted image user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1570
27.7.2015 9:53:49   
little_one

Meni nije... A bio nam je potreban baš. Nisam htela da kukam, da ne izbaksuziram, ali količina se polako smanjivala i na kraju sam, pre par dana prestala sa dojenjem. user posted image user posted image

Joj bas mi je zao! Jel bebana nije htjela da sisa?

Meni je mlijeko nakon operacije i potrebe za prestankom dojenja islo mjesec i po dana i to bez izmuzanja i dojenja. Nakon mjesec dana sam iz sika istiskala mlijeko bez problema, kamo srece da sam se mogla vratiti dojenju, jos uvijek mi nedostaje a jos uvijek lijekove pijem. Meni ni stres od operacije ni komplikacije nakon operacije, ni neizdajanje i nesisanje nisu smanjile laktaciju. Zadnji put sam nekih mjesec i po dana nakon prestanka vidjela po koju kap mlijeka a poslije nisam ni pratila. Bitno da nije bilo nikakvih upala ni bolova.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1571
3.8.2015 20:16:27   
marketing RR

Drage trudnice i mame, vas tri koje se prve jave na ovoj temi i napišu da žele Fitolat, sponzor Lifemedic daruje sa po kutijom Fitolata koja vam stiže na kućnu adresu (poštarinu plaća sponzor). I nadamo se da ćete podeliti ovde svoja iskustva, bićemo zahvalni :)

Za uspešno dojenje
user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1572
3.8.2015 21:40:02   
choopa choops
Meni ne treba, ali evo da podignem temu user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 1573
3.8.2015 22:01:34   
serpica
Da se javim za fitolat user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1574
3.8.2015 22:04:48   
serpica
Sto se iskustva tice,ovako: nisam odmah primetila da se nesto u kolicini mleka promenilo,kazem odmah jer mislim na prvih nekoliko dana koriscenja Fitolata,medjutim kako se kutija blizila kraju tako sam ja osetila promene,obzirom da pijem jednu ujutru a jednu uvece mleko i te kako nadolazi i to cesce,vec par sati nakon popijene tablete. Meni je ovo treca kutija pri karaju i nastavicu da ih koristim sto duze. Svaka pohvala za Fitolat user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here