Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 3.4.2015 6:56:12
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro da se javim
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 3.4.2015 10:57:42
|
|
|
|
Kata90
|
eo i mene
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 3.4.2015 14:04:59
|
|
|
|
srculence25
|
evo i mene
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 3.4.2015 17:20:16
|
|
|
|
MakiJ
|
Zakasnila sam
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 3.4.2015 23:43:57
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: serpica Dobro jutro da se javim Draga Šerpice, čestitamo! Molimo podatke na pp, ime,prezime, adresa (u Srbiji) i broj telefona :)
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 3.4.2015 23:44:09
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 eo i mene Draga Kato, čestitamo! Molimo podatke na pp, ime,prezime, adresa (u Srbiji) i broj telefona :)
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 3.4.2015 23:44:23
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 evo i mene Draga Srculence, čestitamo! Molimo podatke na pp, ime,prezime, adresa (u Srbiji) i broj telefona :)
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 15.4.2015 13:35:15
|
|
|
|
marketing RR
|
Fitolat poslat, javite kada stigne
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 16.4.2015 12:45:39
|
|
|
|
Kata90
|
Stiglo,i hvala
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 16.4.2015 19:18:35
|
|
|
|
Štetica
|
ako nekome treba imam 30tableta fitolata,mogu da posaljem. Ja sam prestala da ga pijem jer mi je bas puno nadolazilo mleko od njega,a gospodin nije mogao sve da izvuce
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 16.4.2015 20:25:40
|
|
|
|
choopa choops
|
Trebalo bi za 3dana da idem na jednu svadbu. Mislila sam da ostavim malu kod babe na par sati. Ali kako ona sisa svako malo, a odbija adaptirano mlijeko, mislila sam da se izdojim. Međutim grudi su mi konstantno kao ispuvane kese i ne mogu puno da izdojim. Da li bi mi možda Fitolat pomogao ako ga kupim sutra i počnem da pijem? Da li da počnem već sa izdajanjem da prikupim, pa da recimo stavljam u zamrzivač?
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 16.4.2015 20:27:12
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Štetica jer mi je bas puno nadolazilo mleko od njega,a gospodin nije mogao sve da izvuce Aha evo odgovora i na moje pitanje...Znači pomaže?! Koliko dugo treba da se pije da se primjeti poboljšanje?
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 16.4.2015 21:09:45
|
|
|
|
degu
|
chupo ja svaki put kad ga popijem osetim da mi nabreknu dojke,a inace su takve kao tvoje. I mozes da skupljas malo po malo mleka tokom celog dana,bitno da kad spajas mleko u jednu posudu bude iste temperature.
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 16.4.2015 23:03:01
|
|
|
|
choopa choops
|
Hvala degu Onda ću i u subotu da se izdojim, pa u one posudice za urin. Pa u zamrzivač ili da ostane u frižideru za, recimo nedelju popodne? Ja sam skroz zaboravila kako to ide, koliko to može da stoji...
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 16.4.2015 23:09:29
|
|
|
|
Kata90
|
Moja sestra je stavljala tako mleko u zamrzivac,i kad je izvadila i pogrejala mali nije hteo da popije.....sad neznam mozda neke bebe i hoce,probaj.
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 16.4.2015 23:13:06
|
|
|
|
degu
|
ja stavim u zamrzivac,odledi se brzo u posudi s toplom vodom,tako i zagrevas
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 17.4.2015 10:58:20
|
|
|
|
serpica
|
Ja da javim da je juce stigao Fitolat Hvala sponzoru i RR
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 21.4.2015 23:31:41
|
|
|
|
bubulence
|
evp mene sa problemom... gastritis, uzasan bol, povracanje krvi, odem na hitnu dobijem novalgetol, buskopan i ranisan, kazu da ni slucajno ne dojim bar 24h. a secam se da su mi ranije u halo bebi rekli da svaki lek izlazi posle 6 sati i da tada mogu slobodno da dojim. sada ponovo pozovem halo bebu i kazu da sacekam 8 sati... e sad, AD nemam, jer nisam ovo ocekivala, ovde apoteke ne rade do 7 ujutro... sta da radim? teta iz halo bebe kaze da je bolje dojim sa ovim lekovima u sebi nego da dajem kravlje mleko, jedino koje imam... ujutro cu uzeti bebelac, ali sta u toku noci? i da li da cekam da prodje samo 8 sati ili ipak 24h, koga poslusati
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 21.4.2015 23:38:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bubi pisi odmah New Mom. Bas mi je zao ako nemas broj mobilnog dacu ti ja.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 21.4.2015 23:40:19 >
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 21.4.2015 23:42:48
|
|
|
|
bubulence
|
imam njen br ali mi zao da joj sada saljem poruku... ipak ima malu decu ...
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 21.4.2015 23:49:21
|
|
|
|
superm
|
Bubi, da prodje brzo! Ne znam da te posavetujem ali verujem da NM ili Torbica znaju.
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 22.4.2015 6:24:37
|
|
|
|
branki*
|
joj,bre,bubi,kud sad to...bas mi je zao.ja kravlje ne bih dala,mozda je bolje dojenje,pa cak i pod terapijom,mnogo je mala za kravlje.javi kako je prosla noc i kako ste sad i kako si ti kad imas vremena
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 22.4.2015 7:47:40
|
|
|
|
degu
|
slazem se,nikako kravlje mleko. U hitnoj bas nisu obuceni za dojenje, slobodno pisi NM. Evo šta sam ja našla: -Buskopan kao kratkotrajna terapija, ako ste ga dobili od doktora, ide uz dojenje ali ako ga je potrebno duže uzimati može da utiče na smanjenje količine mleka -Novalgetol ne ide uz dojenje, a ranisan ide. Nadam se da je proteklo sve ok
< Poruku je uredio degu -- 22.4.2015 7:56:17 >
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 22.4.2015 9:07:12
|
|
|
|
bubulence
|
hvala devojke! a hvala i NM sto mi se jutros javila cim je procitala! ovako, Marija se budi samo jednom u toku noci, izmedju pola 4 i pola 5. posto nisam znala sta da radim a nisam htela kravlje da joj dajem, dala sam joj caj od kamilice koji i inace pije jer ima problem sa stolicom. pila je caj dala sam joj malo da siki, bukvalno 2 min, cisto da prevari stomak. jutros smo kupili AD ali nemasanse da ga pije, probala, povukla 2x i sve je tera na povracanje... ali NM kaze da slobodno dojim , tako da nas za dohranu bas briga :D
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 22.4.2015 9:27:31
|
|
|
|
branki*
|
uh,dobro je!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?