isidora88 -> RE: Skidamo pelenu II deo (28.7.2018 17:11:03)
|
Probali smo sa odvikavanjem pre neka 2 meseca i odustali, pre 3 dana opet, skinula mu pelenu, taj dan nije hteo da piski, sedne na nosu ali kao da je imao blokadu, nije mogao da piski ni kaki. Na kraju se uzasno unervozio i rasplakao i trazio pelenu pa sam popustila, bojala sam se da ga ne zaboli stomak ili tako nesto. Taj dan sam mu pricala da ce dobiti kinder jaje ako piski. Sutradan je spomenuo jaje 100 pita, ja mu kazem piski i dobices, medjutim on krene da piski i ja mu tutnem nosu ispod njega i bio je sav ponosan, posle neka 2h ja ulazim u sobu a on skinuo gace drzi pisu i piski direkt u nosu, skroz iskusno[sm=smiley36.gif], ja se odusevila, svi tapsemo, vicemo bravo, odmah je rekao jaje i otisli da kupimo, posle toga piskio jos jednom kod kuce, sam dodje na nosu i obavi (stojeci), napolju isto sam se skine, ja sam mu samo pridrzala da se ne upiski bas. Uglavnom taj dan super, ja ponosna kako je sve za jedan dan skontao. Medjutim juce i danas haos, piski i kaki u gace [sm=smiley13.gif], nemam pojma zasto. Mozda sam mu dosadna sto ga nutkam cesto, nemam pojma. Ne znam sta da radim, da li da ga grdim kad se upiski, da li da iskuliram... Nisam pametna kako sad da se postavim, opet smo na pocetku
|
|
|
|