Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 3.7.2016 12:32:24
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja od prilike sat i po, dva pa onda stavim... Degu mala je pametniza zna i kad nece... dusa
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 3.7.2016 14:06:39
|
|
|
|
degu
|
Jos samo da nauci kad hoce
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 3.7.2016 14:11:24
|
|
|
|
eca89
|
Degu, naučiće kroz par dana, moja djevojčica je dosta mladja, pa je naučila sama tražiti.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 3.7.2016 14:18:55
|
|
|
|
degu
|
Svaka cast Eco za tvoju devojcicu Ne sekiram se ja, celo leto je pred nama, naucice.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 3.7.2016 14:39:20
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ma fantasticno vreme, naucice ona devojcica je to
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 5.7.2016 19:00:39
|
|
|
|
Mariya
|
Moja H je danas nekoliko puta pokazala da hoće da piški,a nekoliko puta je sama sebi skinula pelenu i otišla na Wc. Ka se nadam da ćemo se na moru uspeti otarasiti pelena!
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 5.7.2016 21:03:34
|
|
|
|
Khaleesi
|
Oblaci joj gacice, nema veze i ako se upiski u njih... Lakse ce njoj da bude
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 6.7.2016 18:18:08
|
|
|
|
Mariya
|
Ma znam, prošli smo to već jednom.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 15.7.2016 6:31:01
|
|
|
|
degu
|
Ja se nisam pohvalila da smo skinuli dnevnu pelenu skroz, cim je pocela da konta to je bilo to. Trebalo nam je 2 nedelje otprilike. Ovih dana cemo i nocnu, spremna je.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 15.7.2016 6:37:30
|
|
|
|
eca89
|
Bravo Degu . Moja je jednostavno kad je pocela traziti po danu, tako se ujutro uvijek budi suva, a i po danu spava i po 3h i stalno je suva, valjda je sama "prebacila"!
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 15.7.2016 7:47:35
|
|
|
|
degu
|
I moja Doda, suva je i noću i danju, ali opet čekam da se opremim podmetačima i da krenemo u akciju I bravo Eco za tvoju devojčicu
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 15.7.2016 15:30:23
|
|
|
|
Anarunika
|
Ja sam počela da skidam Živu preko dana. Evo sad mi spava bez pelene jer se nikadne upiški dok spava preko dana. Ali još smo daleko od svesnog obavljanja radnje. Zna ona da se tu nešto dešava, držim ja nošu tu blizu, nutkam ali bez presije. Neće da sedne na nošu još nije joj jasno. Upiški se obavezno u šorc bez najave. Par puta se i ukakila napolju. Sad sam primetila da kada joj odmah ujutru skinem pelenu onda ne kaki do opodne,pa kada joj stavim tek onda se ukaki. Ide to nekim svojim tokom, do rođendana ćemo da naučimo Moj problem je što Živa neće da sedi na noši. Ona je donese,ulazi u nju, sedne ali odmah ustane nema šanse da ostane na njoj više od tri sekunde. I sad smišljam kako da to rešim bez da napravim još gore.
< Poruku je uredio Anarunika -- 15.7.2016 15:37:07 >
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 15.7.2016 15:52:22
|
|
|
|
choopa choops
|
Bravo za bezpelenaše
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 15.7.2016 18:49:25
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Arunika, koliko ima Ziva meseci?
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 15.7.2016 19:54:33
|
|
|
|
wivern
|
Ja sam kupila gacice, svekrva je resila da ga vodi na nedelju dana na plac pa ce tamo vezbati nosenje gaca
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 7.8.2016 7:52:21
|
|
|
|
mali_mis
|
Skinucemo pelenu nikad, mozda kad krene u skolu Kakenje savrseno jasno, to sam skupi noge, i tako jurca u kupatilo po nosu. Al zato piskanje, Boze me sacuvaj, za to nema osecaj. Ponudim ga da piski, ne piski mu se, prodje 5 min (a vidim da se cacka, jer je go po citav dan u stanu, i svaki put kad krene "cudno" da se cacka znam da mu se piski), ponudim ponovo opet nista, i onda gospodin posle 2 minute stane posred dnevne, mlati guzicom na sve strane i sara li sara A ja trk sa nosom, pa jurim mlaz. I da, kad se naljuti, onda se namerno ispiski.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 7.8.2016 8:10:18
|
|
|
|
eca89
|
Mali misu kod nas je bilo obrnuto, mi smo piskenje savladali bas brzo, ali zato kakenje je bilo haos. Sad skoro je pocela da trazi "kaki tuta ! Moja sreca neopisiva. Samo polako skontace on i to!
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 7.8.2016 8:45:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Degu a da sacekas jos malo? Mozda joj nije pravo vreme...isto sam imala problem sa E, nije htela da trazi da ppiski. Popiskila mi se u hranilicu i kolica, cisto iz igre verovatno. Ako ti ide u jasle reci im da je nutkaju tutom... E.je ostavila dnevnu pre oko tri nedelje, sa 27m. I nocnu joj mogu skinuti od pre 10 dana ali jos joj stavljamo, jer mm misli da treba. Pusticu ga jos malo
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 7.8.2016 8:47:04
|
|
|
|
Khaleesi
|
U bre misu nezgodno kad juris mlaz ne znam da li da stavis nosu tu negde blizu dnevne, nama je pri privikavanju nosa bila deo dnevne sobe, kad je vidi seti se sama i trazi:-)
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 7.8.2016 9:38:30
|
|
|
|
degu
|
ME mi smo skinuli pelenu jos pre mesec dana, evo vec 2 nedelje kako smo i nocnu skinuli. Mozda desetak dana nije kapirala,al cim je prvi put trazila to je bilo to. Mali misu zamislih scenu i crkoh od smeha, mada znam da tebi nije smesno. Mozda da mu obuces gace pa se nece osecati tako komotno kam se upisa i nece moci da sara po stanu
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 7.8.2016 10:14:58
|
|
|
|
mali_mis
|
degu, i ja se sama sebi nekad smejem kad jurcam ko sumanuta sa sve nosom i hvatam mlaz Lakse bi mi bilo da lovim klikere iz guzice nego ovo. Nosa je u kupatilu, to sam zna da uzme kad mu se kaki, imamo u dnevnoj jednu kanticu koja je rezervna varijanta nose. Cak i kad je kantica pored njega, uopste mu ne padne na pamet da piski u nju, vec mu je interesantnije da mene gleda kako letim okolo, ili da posle sljapka po barici. Probala sam i sa oblacenjem gaca, ne smeta mu uopste sto je mokar. Nezgodno mi je nocu, koristimo one pelena gace sto se navlace, jer obicne pelene, otkaci u sekundi, ali je i ove savladao. Juce mu navucem sorc preko tih gaca, on se u toku noci oslobodio i sorca i gaca pelena.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 7.8.2016 10:25:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Misu, da nije jos rano? Mali je jos, mozda ne kapira.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 7.8.2016 10:53:28
|
|
|
|
mali_mis
|
Ivana, ima 3 godine.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 7.8.2016 11:42:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Izvini, ja sam pogresno videla sa telefona, ucinilo mi se da pise godinu i tri meseca.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 7.8.2016 11:51:18
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Juce jedna mama u komsiluku isto prica za svoju devojcicu od 3god. Jesi probala da ga nagradjujes? Neki pokloncic, bombona, i sl.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
NezgodaAutor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?