|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu II deo
3.7.2016 12:32:24   
Khaleesi
Ja od prilike sat i po, dva pa onda stavim... Degu mala je pametniza zna i kad nece... dusauser posted image

(odgovor članu muzicarka)
Direktna veza do poruke: 376
3.7.2016 14:06:39   
degu
Jos samo da nauci kad hoceuser posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 377
3.7.2016 14:11:24   
eca89
Degu, naučiće kroz par dana, moja djevojčica je dosta mladja, pa je naučila sama tražiti.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 378
3.7.2016 14:18:55   
degu
Svaka cast Eco za tvoju devojcicu user posted image
Ne sekiram se ja, celo leto je pred nama, naucice.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 379
3.7.2016 14:39:20   
Khaleesi
Ma fantasticno vreme, naucice ona devojcica je touser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 380
5.7.2016 19:00:39   
Mariya
Moja H je danas nekoliko puta pokazala da hoće da piški,a nekoliko puta je sama sebi skinula pelenu i otišla na Wc.user posted image
Ka se nadam da ćemo se na moru uspeti otarasiti pelena!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 381
5.7.2016 21:03:34   
Khaleesi
Oblaci joj gacice, nema veze i ako se upiski u njih... Lakse ce njoj da bude

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 382
6.7.2016 18:18:08   
Mariya
Ma znam, prošli smo to već jednom.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 383
15.7.2016 6:31:01   
degu
Ja se nisam pohvalila da smo skinuli dnevnu pelenu skroz, cim je pocela da konta to je bilo to. Trebalo nam je 2 nedelje otprilike. Ovih dana cemo i nocnu, spremna je.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 384
15.7.2016 6:37:30   
eca89
Bravo Deguuser posted image .
Moja je jednostavno kad je pocela traziti po danu, tako se ujutro uvijek budi suva, a i po danu spava i po 3h i stalno je suva, valjda je sama "prebacila"!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 385
15.7.2016 7:47:35   
degu
I moja Doda, suva je i noću i danju, ali opet čekam da se opremim podmetačima i da krenemo u akciju user posted image
I bravo Eco za tvoju devojčicu user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 386
15.7.2016 15:30:23   
Anarunika
Ja sam počela da skidam Živu preko dana. Evo sad mi spava bez pelene jer se nikadne upiški dok spava preko dana. Ali još smo daleko od svesnog obavljanja radnje. Zna ona da se tu nešto dešava, držim ja nošu tu blizu, nutkam ali bez presije. Neće da sedne na nošu još nije joj jasno. Upiški se obavezno u šorc bez najave. Par puta se i ukakila napolju. Sad sam primetila da kada joj odmah ujutru skinem pelenu onda ne kaki do opodne,pa kada joj stavim tek onda se ukaki.
Ide to nekim svojim tokom, do rođendana ćemo da naučimo user posted image
Moj problem je što Živa neće da sedi na noši. Ona je donese,ulazi u nju, sedne ali odmah ustane nema šanse da ostane na njoj više od tri sekunde. I sad smišljam kako da to rešim bez da napravim još gore.

< Poruku je uredio Anarunika -- 15.7.2016 15:37:07 >

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 387
15.7.2016 15:52:22   
choopa choops
Bravo za bezpelenaše user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 388
15.7.2016 18:49:25   
Sanjalicaaa
Arunika, koliko ima Ziva meseci?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 389
15.7.2016 19:54:33   
wivern
Ja sam kupila gacice, svekrva je resila da ga vodi na nedelju dana na plac pa ce tamo vezbati nosenje gaca user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 390
7.8.2016 7:52:21   
mali_mis
Skinucemo pelenu nikad, mozda kad krene u skolu user posted image
Kakenje savrseno jasno, to sam skupi noge, i tako jurca u kupatilo po nosu. Al zato piskanje, Boze me sacuvaj, za to nema osecaj. Ponudim ga da piski, ne piski mu se, prodje 5 min (a vidim da se cacka, jer je go po citav dan u stanu, i svaki put kad krene "cudno" da se cacka znam da mu se piski), ponudim ponovo opet nista, i onda gospodin posle 2 minute stane posred dnevne, mlati guzicom na sve strane i sara li sara user posted image A ja trk sa nosom, pa jurim mlaz. I da, kad se naljuti, onda se namerno ispiski.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 391
7.8.2016 8:10:18   
eca89
Mali misu kod nas je bilo obrnuto, mi smo piskenje savladali bas brzo, ali zato kakenje je bilo haos. Sad skoro je pocela da trazi "kaki tutauser posted image !
Moja sreca neopisiva.
Samo polako skontace on i to!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 392
7.8.2016 8:45:42   
Mala Elena
Degu a da sacekas jos malo? Mozda joj nije pravo vreme...isto sam imala problem sa E, nije htela da trazi da ppiski. Popiskila mi se u hranilicu i kolica, cisto iz igre verovatno. Ako ti ide u jasle reci im da je nutkaju tutom...
E.je ostavila dnevnu pre oko tri nedelje, sa 27m. I nocnu joj mogu skinuti od pre 10 dana ali jos joj stavljamo, jer mm misli da treba. Pusticu ga jos malo user posted image

(odgovor članu muzicarka)
Direktna veza do poruke: 393
7.8.2016 8:47:04   
Khaleesi
U bre misu nezgodno kad juris mlaz user posted image ne znam da li da stavis nosu tu negde blizu dnevne, nama je pri privikavanju nosa bila deo dnevne sobe, kad je vidi seti se sama i trazi:-)

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 394
7.8.2016 9:38:30   
degu
ME mi smo skinuli pelenu jos pre mesec dana, evo vec 2 nedelje kako smo i nocnu skinuli. Mozda desetak dana nije kapirala,al cim je prvi put trazila to je bilo to.
Mali misu zamislih scenu i crkoh od smeha, mada znam da tebi nije smesno. Mozda da mu obuces gace pa se nece osecati tako komotno kam se upisa i nece moci da sara po stanuuser posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 395
7.8.2016 10:14:58   
mali_mis
degu, i ja se sama sebi nekad smejem kad jurcam ko sumanuta sa sve nosom i hvatam mlaz user posted image Lakse bi mi bilo da lovim klikere iz guzice nego ovo.
Nosa je u kupatilu, to sam zna da uzme kad mu se kaki, imamo u dnevnoj jednu kanticu koja je rezervna varijanta nose. Cak i kad je kantica pored njega, uopste mu ne padne na pamet da piski u nju, vec mu je interesantnije da mene gleda kako letim okolo, ili da posle sljapka po barici. Probala sam i sa oblacenjem gaca, ne smeta mu uopste sto je mokar.
Nezgodno mi je nocu, koristimo one pelena gace sto se navlace, jer obicne pelene, otkaci u sekundi, ali je i ove savladao. Juce mu navucem sorc preko tih gaca, on se u toku noci oslobodio i sorca i gaca pelena.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 396
7.8.2016 10:25:55   
IvanaSK RR
Misu, da nije jos rano? Mali je jos, mozda ne kapira.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 397
7.8.2016 10:53:28   
mali_mis
Ivana, ima 3 godine.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 398
7.8.2016 11:42:49   
IvanaSK RR
Izvini, ja sam pogresno videla sa telefona, ucinilo mi se da pise godinu i tri meseca.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 399
7.8.2016 11:51:18   
Sanjalicaaa
Juce jedna mama u komsiluku isto prica za svoju devojcicu od 3god. Jesi probala da ga nagradjujes? Neki pokloncic, bombona, i sl.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Nezgoda
video
Autor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here