Ana13 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (27.6.2014 23:34:34)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Ana13 Sad ce da mi bude problem kad krenu ljudi da pitaju sta da nam kupe,a ja cu da kazem da sam vec sve nakupovala pre nego sto sam usla u 6mesec [sm=smiley29.gif] o ne brini, uvek nesto zatreba, bebi gimnastika, trenerka, stolica za hranjenje (nadam se da je jos nisi kupila [sm=smiley36.gif]) i ono najbolje, da daju parice pa cete vi kupiti sta treba.. moje dete skoro nista nije dobilo od garderobice, od vecih stvari smo pre rodjenja dobili krevetic i dusek, kasnije jos ogradicu i stolicu za hranjenje. svi ostali pokloni su bili u parama... Kupila sam samo ove sitnije stvari (garderobicu,kozmetiku,kadicu,toplomer,makazice...tako taj sitnis [sm=smiley36.gif]).Krupne stvari (sav namestaj,kolica i one aparate za grejanje,sterilizaciju flasica...i sta tu jos ima) treba da izaberemo i ispostavimo racun babama i dedama.A i mm i ja imamo veeeliku familiju i svi hoce da kupe nesto vredno sto ce da traje i sad imam problem sta je to. Dobro si me podsetila na ove stvari koje trebaju kasnije (ogradica,gimnastika,stolica za hranjenje...).Nisam razmisljala o njima,jer ne trebaju za novorodjence.Ovo je prvo dete u familiji i sa moje i sa strane mm,pa svi hoce da se isprse i da ucestvuju [sm=bravo.gif],a nema toliko krupnih stvari.E muke nase [sm=jezicek.gif] Sto se tice dabla,ja sam uz radila kod dr drzavno i dala mi je uput da vadim krv u bolnici,ali je mene mrzelo da se jurim sa ostalim pacijentima,pa sam dala krv privatno za 2800,00 din.Za dva dana su mi rezultate poslali na mail i ja sam ih kasnije odnela dr koja mi vodi trudnocu
|
|
|
|