ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (27.6.2014 11:17:43)
|
Zdravo [sm=smiley1.gif] Miko, pa kako to da ga snadje (tm) oooo, svasta cu da cujem.. I od cega je to, ili iz cista mira? Sanjalice...bravooooo za dve bebice :D Ivanka, samo da nam leto ne bude sa visokim temperaturama, ostalo cemo lako. Cekamo te ovde da nam se pridruzis u kuvanju koje nam sledi [sm=smiley36.gif] Trco, jos samo malo....i posle malo opustencije :) a brige uvek ima: eto ja sam se malo smirila posle proslog pregleda ali sada kako se blizi sledeci ponovo mislim o merama moje bebe i sanjam gluposti. Valjda to ide u rok sluzbe trudnoce. Placljiva, mislim da nick ne moze da se promeni...samo nov nalog da otvoris i lepo nam se pretstavis da sve znamo da si ti ;) Von, vreme je divnooo...pola dana za duge rukave a druga polovina za majcu [sm=smiley29.gif] Pari, priblizava se i kod tebe. Obavezno spavacica i peskir, i jos jedna-dve spremne spavacice kod kuce da ti kasnije donesu. A ja kao neki ludak sve domestosom ribam,... kupatilo "nadomestosiram" pa ostavim jos malo da deluje, hihihiih...vrata zatvorim a prozor otvorim, pa onda izbacim sve iz kuce i pootvaram sve zivo pa ribanje i ispiranje...cak i pod domestosom glancam. Nisam normalna, sva sreca ne radim to cesto,,,hahahha Kasnije da zovem da zakazem kontrolu za ponedeljak ili utorak.
|
|
|
|