ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (22.6.2014 11:31:58)
|
Hej drugarice, kako steee [sm=smiley1.gif] Ne stizem da se javljam, mm je baba preminula, pa sam ja sama sa bebom uglavnom (on je tamo-ovamo) a nema sanse da sednem nesto da napisam kada je ona budna. Jako sam neispavana, umorna, ne znam kako su druge mame uspevale sa bebama da se uklope i stomakom, ali ja imam osecaj da nemam snage vise. Legla sam oko 11h nocas, pa sam se probudila oko 2h, pa u 4h, pa se beba budila u 5h, onda ja da posetim kupatilo oko 6h...mm je ustao oko sedam i eto mog spavanja... tako skoro svake noci. Stomak me boli u donjem delu svakog dana, najvise me nervira kada ustanem ujutru a mene boli. Imam 300kg pa je i od tereta vervatno imam te bolove [sm=smiley13.gif] a najgore mi tek dolazi. Za bebu jos nista nismo spremili, trebamo krevetac da donesemo od mojih iz Srbije (ili da se organizujemo tamo da se porodim), auto sediste za male bebe i jos neke sitnice a nemam pojma kada cemo to sve, cas ce da prodje jos dva i po meseca. Mada garderobicu nemam ( dala sam sve mm rodjaki koja se porodila posle mene 6meseci-dve bebe) a i ako nam da nesto od toga ne znam sta cu moci da iskoristim, prva beba je devojcica a druga decak.... prva rodjena kraj aprila a druga kraj avgusta. Ciklama, Dunja...jos maloooo [sm=bravo.gif] Von, sapatnice po (.) (.) i ja se nadam da moje nece puno da nadodju kada se porodim, jer su sada vece nego u prvoj trudnoci u ovo vreme. Daco, cestitke za devojcicu [sm=bravo.gif]
|
|
|
|