|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 37 [38] 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat]
27.6.2014 12:16:14   
7marii
Dan zenice,sta se radi?
Kod mene se ceka i dalje,mada ja nesto ne verujem da ce biti novosti. Valjda me instikt vara,nadam se user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 926
28.6.2014 19:50:00   
Anoniman
Mi stigle sa mora, samo da vam mahnem, inace danas mi je trebao stici julski ciklus, a junski jos kasni... moracu opet dpo lekarauser posted image

(odgovor članu 7marii)
  Direktna veza do poruke: 927
28.6.2014 20:21:40   
Trcosava
Uf UM, kad sam videla da si pisala, ponadala sam se da si dobila. Idi ti do lekara.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 928
28.6.2014 21:30:32   
Anoniman
Nisam josuser posted image Trco bila sam onaj dan pre mora i privatno i drzavno, moram otici opet, pocinje ovo sve da me brine, a odradicu i jos jedan test....

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 929
29.6.2014 10:50:45   
7marii
Um pa uradi i kod doce idi,ako nisi user posted image verovatno ce da ti izazivaju user posted image tableticama. Ja cekam moju user posted image danas ili sutra,treba da ne dodje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 930
29.6.2014 11:03:20   
bubulence
mariii , navijamo da ne dodje bar narednih 15-16 meseci user posted image .
UM draga, welcome back user posted image , nedostajala si! idi raga kod dr, mora nesto uraditi sa tim ciklusima, izazvati ti user posted image , ili nesto drugo, znace oni sta da rade...

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 931
29.6.2014 11:09:57   
ivaMark
UM, mogu da zamislim kako ti je bilo na moru u iscekivanju svakog dana user posted image

marii, ajd pa da ne dodje user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 932
29.6.2014 11:12:52   
7marii
Navijajte,navijajte i ja navijam. Danas nece nemam nikakvih bolova u jajnicima,a za sutra videcemo user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 933
29.6.2014 11:34:22   
amelia
Mari hajde ti se selis ovaj put u trudnicke teme videces. Hehe inace upravo sam saznala za jednu drugaricu iz ciriha sinoc je otisla u bolnicu jos uvek se nije porodila alji sada bih trebalo svakog trena se ocekuje user posted image user posted image . UM draga user posted image idi kod doctora mozda ce ti dati injekciju ili tablete za izazivanje user posted image kako je bilo na moru? Bubi user posted image

Ayan <3

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 934
29.6.2014 12:37:31   
Anoniman
Bubiuser posted image

Hvala vam drage moje, pa moracu nesto da preduzmem,bas se bezveze osecam, evo 2 ciklusa vec kasniuser posted image

Marli da ne dodjdeuser posted image user posted image

(odgovor članu amelia)
  Direktna veza do poruke: 935
29.6.2014 17:31:45   
Trcosava
Ma i ti doktori, kako bre mogu tako??? Uf!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 936
29.6.2014 17:55:26   
sonyasha
UM, nedaj samo da te vozaju doktori insistiraj da ti izazivaju ciklus! Mene su vozali pre 7,8 godina 5 meseci, sve su nešto čekali.Onda sam otišla kod privatnika i žena se šokirala, rekla mi je da što duže nema mece teže se posle vrati u normalu! Prvo mi je izazvala mecu a onda sam pila neke blage lekiće 6 meseci i nikad više mi se nije ponovio problem(hvala Bogu)!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 937
29.6.2014 18:51:47   
amelia
Porodila mi se drugarica juhuuuu bas sam srecna mali devojcurak dosao na svetuser posted image user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 938
29.6.2014 22:55:14   
Anoniman
Ljudi ja danas dobilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelia)
  Direktna veza do poruke: 939
30.6.2014 0:44:53   
amelia
UM konacno user posted image user posted image znaci dva meseca je zakasnila user posted image ufff bas mnogo... user posted image ali eto bitno je da je ipak dosla mozes otici i i kod dr da vidis jeli sve u redu user posted image da budes mirna

Ayan <3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 940
30.6.2014 9:17:35   
7marii
Um super,setila se da dodje user posted image kod mene je nema,i nece danas, ne boli me nista user posted image Juhuuu 25dc,doguracu ja do 26dc ovaj mesec user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 941
30.6.2014 9:39:33   
Anoniman
Pa trebala je prva da dodje 31 maja, a druga 28 juna, a ovauser posted image stigla 29 juna, znaci samo jedan mesec je nije bilouser posted image

Kako je dosla vec mi je bolje, samo sto ide nenormalno i sve je stara krv.

Marli nece ni dociuser posted image

(odgovor članu 7marii)
  Direktna veza do poruke: 942
30.6.2014 9:46:52   
7marii
Ne brini Um,dok se sad sve to izcisti. Sacekaj da stane pa obavezno kod doce na proveru nemoj da se igras. Zene ajde sad pomoc,17.6 bila pozitivna Lh traka,znaci O 18-19.6 jer sad ja trebam 14 dana od toga da dobijem ili nema pravila? Ne razumem se u to ni malo,pa mi nije jasno jer treba 14 dana od tad ili racunam ono moje normalno (24-25 dana,bez obzira na O). Maslacak ????
Cisto da znam kad da pocnem da se radujem kasnjenju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 943
30.6.2014 10:07:09   
Štetica
7marii ako je bila pozitivna trakica znaci bilo je O,od tada racunas 14 dana da traje lutealna faza,znaci tek od 3.7 mozes da racunas da ti zvanicno kasni,jer ti se produzuje ciklus sa kasnijom ovulacijom.
Ja navijam da ni tad nece doci,i da nam se ti lepo preselis u trudnice.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 944
30.6.2014 10:12:42   
7marii
Hvala,to me zanimalo zato sto sam prvi put radela LH tracke i prvi put tacno znam kad je bila O. Znaci do 3.7 ne kasni. Uh super taman mu to dodje 28dc,a meni nikad u zivotu nije bio toliko dug.Uvek je od 23-25dana,ako ne bude nista od user posted image bar sam imala normalan ciklus user posted image bar 1 u zivotu user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 945
30.6.2014 10:18:34   
Štetica
Pa pazi ako nije doslo do oplodnje ili je bio prazan folikul,moze da se desi da dobijes i ranije,ali najranije je 12 dana posle O. A ja mislim da ces nam biti trudna,evo vucccceeeeemmmm.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 946
30.6.2014 10:21:29   
bubulence
mari na zalost, moram da te razocaram ali nece ti ni ovaj mesec biti normalan ciklus, iz jednostavnog razloga sto si trudna user posted image . znci neces dobiti ni 28dc...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 947
30.6.2014 10:23:52   
7marii
Ma to znam i ja. Jedini je problem sto ja ceo zivot imam kratke cikluse pa nemam predstavu kad su bile ranije O i koliko mi traje ta druga faza ciklusa. Pa zato pitam. Sad sam gledala normalno je od 10-16 dana. Kako su meni kratki ciklusi predpostavljam da je i ta 2 faza kraca. Cekam pa cemo videti.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 948
30.6.2014 10:25:34   
7marii

IZVORNA PORUKA: bubulence

mari na zalost, moram da te razocaram ali nece ti ni ovaj mesec biti normalan ciklus, iz jednostavnog razloga sto si trudna user posted image . znci neces dobiti ni 28dc...

Cekaj Bubi taj 28dc,sad je tek 25dc. Evo test cu 29dc raditi ako doguram do njega user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 949
30.6.2014 10:27:57   
bubulence
doguraces, videces. kada te ovolike trudnice vuku tamo u druge teme nema da neces user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 37 [38] 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 37 [38] 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

Jedna, dve ili tri bebice :)
Lady412

Koliko bebica bi zeleli da dobijete iz prve trudnce? :)

Jednu (59%)

Dve (32%)

Tri (9%)

Ukupan broj glasova: 169

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here