Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 23.6.2014 17:41:51
|
|
|
|
Štetica
|
Joko sad sam procitala sta si pisala,jbg uvek se nadje neko da pokvari raspolozenje,i to onaj ko bi najmanje trebao. Al sam ja cvrsto resila da ima da te odvucem u tromesecje dok sam tamo,ma delicemo krevet i tesicu te kad krenu mucnine i gorusice.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 23.6.2014 17:49:58
|
|
|
|
17 joka
|
bilo bi divno,ali imaces ti tvoju bekicu kad mi mozda odemo za prag stvarno smo u losoj situaciji i samo nas to koci
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 24.6.2014 17:52:11
|
|
|
|
amelia
|
Crtke gde ste jel se'mucka? Hahha nesto vas nema sigurno ste zauzete ... da vam kazem da ce mi sutra doci muz ponovo nazad vratice se jer rekli mu da nema trenutno posla i da ce ga'zvati nakon odmora tek. 10-15 avgust znaci do tada cemo slobodni biti celo vreme ako se nesto ne promeni u medzuvremenu... ovulacija bi trebala biti za tri dana bas ima dase potrefi mozda smuckamo nesto ovog puta hahaha mari aneri madre joliska i ostale sta ima kod vas? Joko za tebe jedan poseban
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 24.6.2014 18:18:07
|
|
|
|
nata11
|
Amelia zna covek kada da dodje
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 24.6.2014 19:55:36
|
|
|
|
amelia
|
Heheh nato bas kao daje planirao ... kako si mi ti?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 25.6.2014 0:00:43
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja otkad je mm pošao na put, imam redovne M, ne u dan, nego u sat! Nevjerovatno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 25.6.2014 0:27:59
|
|
|
|
amelia
|
Ivoo . Bas cudno i mi dok smo e pazili nije se desilo da mi jedan dan zakasni a od kada radimo na sve u haoosu na 40 dana na 28 na 30 na 36 sve se pobrkalo .. kad ti dodze muz i nemoj vise dase opterecujes nego uzivaj max i to je to mislim da je sve od stresa od opterecenja.. meni muz sutra dolazi pa cemo odmah akcijati da ne propustimo slucajno Ovulaciju
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 25.6.2014 12:10:52
|
|
|
|
g.a.g.a
|
hej cure pozz od nove trudnice ,kako ste mi,nedostajeete mi ......zaboravite na sve ,samo se opustite i dignite ruke,kao sto sam ja uradila,i evo doslo samo od sebe.....
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 25.6.2014 12:42:01
|
|
|
|
nata11
|
Ja danas sve umorna, napravila nes kao da ostavim malo tursku a ono jos gore , vreme ruzno... neznam kada ce leto bas je bezveze.
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 25.6.2014 13:40:32
|
|
|
|
amelia
|
g.a.g.o. gde si nema te sigurno uzivas u carima trudnoce . Inace jesi li bila na pregled kako napreduje ? Imas li neke simptome mucnine itdd.. javljaj se kad mozes... nato i kod nas ovamo vreme katastrofa oblacno pada kisa ma sva sam nekako slomljena a sve u svemu umesto da se danas radujem jer je muz trebao doci ja placem ko kisa jer odlozio je zvali su ga ponovo sad kao ima posla ma takvo tije kad se uhvatis da sa nasim ljudima imas posla ja sam mu preporucila sto dalje od nasih nije poslusao pa neka ga sad izigravaju kako oni zele dzubrina jedne
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 25.6.2014 15:41:19
|
|
|
|
7marii
|
Juhuu zene sve vas i da se sto pre selite u teme. Ja cekam,danas je 20 d.c jos 3-5 dana pa treba ,bas me zanima dal ce da dodje. Amelia pa nemoj da se nerviras,najbitnije je da radi i ima posla,zar ne ?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 25.6.2014 16:10:32
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Gde ste crtice da znate da vas nisam zaboravila, citam vas i navijam da se sto pre druzimo zajedno u temi Ja danas idem na prvi pregled UZ i briseve da odradim, bas mi frkaaaaa
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 25.6.2014 16:12:22
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Milsim pod uslovom da stignem do ordinaicje jer napolju se sprema smak sveta!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 25.6.2014 16:18:51
|
|
|
|
7marii
|
Ipo jao nemoj da ides. Ja sam juce izasla do grada i krenuo pljusak odjednom,za sekundu sam bila cela mokra kao da me polili sa punim buretom,dok sam stigla da se sklonim meni cak i gace bile mokre. Koliko sam se iznervirala ne pitaj,po tom pljusku sam krenula kuci, sta da cekam vec sam sam bila cela mokra a i smrzla sam se ko ..... tako da bolje nemoj.Vidis kako sam ja prosla
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 25.6.2014 16:21:57
|
|
|
|
Ipokrisia
|
zakazano mi je u 7 tek, ali ovo sve nesto naizmenicno pada, videcu,mozda stigne mm po mene da me odveze... jer ako idem od stana ta ordinacija je blizu d abi se uzeo taxi,niko me ne bi vozio,a opet daleko da se ide pesaka po nevremenu,tako da videcu,valjda cu uspeti
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 25.6.2014 16:25:46
|
|
|
|
7marii
|
Ma do tad mozda stane,ovde je krenula odjednom i trajala samo nekih sat vremena,ali za to vreme je palo toliko koliko bi za ceo dan.Neverovatno i ja bas tad bila u grad,baksuz
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 25.6.2014 16:45:11
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: 7marii Amelia pa nemoj da se nerviras,najbitnije je da radi i ima posla,zar ne ? Mari draga ne nerviram se ja sto je odlozio neka. Neka radi treba nam novac financijski da se sredimo bar malo ali mene nervira sto ga izigravaju pa imas posla kod nas dok imamo i mi ..pa onda trazi u medzuvremenu drugi posao jer ovde i bas nema...pa ima kod nas ostani ovo me nervira ako nemas posla kazi i caoo kad imas odradi ga sam i to je to..ja se znaci selim u juli to tada bi trebalo da zejedno odemo na odmor u svoj kraj imacemo valjda vreme za pravljene marii jos malo sitno brojis nadam se daste uboli ovoj mesec i da niste zakasnili
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 25.6.2014 21:27:33
|
|
|
|
17 joka
|
Amelia, sad je pravo vreme da uzivate i napravite Nato mora jednom biti bolje Gago, uzivaj sad
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 26.6.2014 10:54:28
|
|
|
|
7marii
|
Jutro ,vi ocigledno sve bas muckate posto vas slabo ima na forumu Ja cekam,mada mi buknulo lice i boluckaju me jajnici,tako da ce verovatno doci za neki dan. Ali nema veze cekam da vidim razvoj situacije pa da rezervisemo more za avgust,pa mozde bude novosti sa mora
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 26.6.2014 10:56:49
|
|
|
|
bubulence
|
znas sta mari, ne moze to tako, da si se ovaj mesec preselila u trudnicke teme, jel jasno!!?? i meni je lice buknulo kao nikad, sva sam osuta jos od pre nego sto sam saznala da sam trudna
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 26.6.2014 14:10:12
|
|
|
|
17 joka
|
Mari,ako ne sad sa mora se vracas
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 26.6.2014 15:51:05
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: bubulence znas sta mari, ne moze to tako, da si se ovaj mesec preselila u trudnicke teme, jel jasno!!?? i meni je lice buknulo kao nikad, sva sam osuta jos od pre nego sto sam saznala da sam trudna Jasno,evo Bubi trudili se,16.6 uvece i 18.6 popodne (nije nam se dalo ranije). A Lh test bio pozitivan 17.6 oko 13h. Sad sam ti sve izreferisala,vidis da se trudili bas. Pa valjda se primio pelcer Joko ako ne sad onda sa mora,ako sad nije u julu cemo paziti posto ne znam jos kad tacno idemo.Pa cemo da se cuvamo za more
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 26.6.2014 15:59:53
|
|
|
|
bubulence
|
ma kakvo more, na more ides trudna, pazi kada ti kazem. od tolikog truda moras da budes trudna . joko, ti odmah za njom!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 26.6.2014 17:22:17
|
|
|
|
7marii
|
Ma moze,ako treba necemo ni da idemo. Samo nek bude kako ti kazes.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 26.6.2014 20:05:55
|
|
|
|
amelia
|
Mari nemoj da zuris ja mislim da ces ici trudna na moru . Joko kako si mi ti jel ima nekih novosti dali ces ici na jesen na vto? Ja mislim da ce ovog puta biti treca sreca . Ja danas bas ali bas previse imam egg tako da ocekujem O ili danas ili sutra ali sta mi vredi mm ipak nije dosao da obavi posao selim se u juli valjda nesto na odmoru ubodemo hihi
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
.пеперутка16.. (
0%)
. (
0%)
Ukupan broj glasova: 0Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!