Mariya -> RE: Vodenjak (14.9.2015 13:59:35)
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Nama su rekli da postoje dva tipa prskanja vodenjaka, ono kad bas pljusne veca kolicina vode i tad odmah treba da se ide u porodiliste i ono kad curka pomalo i to proveris sa mrezastim uloscima, ako napuni 2-3 kom na svakih 15 min onda opusteno imas jos sat-dva da odes. Ja isprobala obe varijante[sm=smiley36.gif] Prvi put mi je curkalo a drugi put pljusnulo. Prvi put sam se porodila 8 sati nakon pucanja vodenjaka. Drugi put nakon 5,5 sati od pucanja. IZVORNA PORUKA: Bekolino 25 Ja planiram ali planiram ako me strah ne natera da krenem kada kontrak.budu na 5min e sad sta mislite jel to rano ili kasno? Prvi put su mi kontrakcije odmah krenule na 5 minuta, oko 9 ujutro i porodila sam se u 12.45. Drugi put su krenule na 6min, oko pola 8 a porodila sam se u 11,37. Znači imala sam 3 sata od kontrakcija na 5 min. pa do porođaja. Znači, da kreneš u porodilište sa bolovima na 5 minuta je sasvim ok. Mnogo je lakše i bolje biti kod kuće, predisati bolove, zamajavati se, gledati tv, čitati, raduckati nešto bilo šta da skreneš misli jer ćeš u bolnici da ležiš i zuriš u plafon[sm=jezicek.gif] ali prvi put te uhvati malo i panika i strah i onda brže bolje otrčiš u bolnicu[sm=smiley36.gif], znam kako je...
|
|
|
|