Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 18:49:16
|
|
|
|
branki*
|
boze,um,kako je slatka i koliko lici na tebe je l ona to stavila labelo?
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 18:53:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Branki, pa ne bih rekla, ali kada kazes , drago mi je, uglavnom svi govore da je ista mm, ili njegova majka.... Ooooo da, sjaj za usne, koji stalno nosi u torbici, sa sobom Iiiiii daaa, zelim ti sada jednu ovakvu smizlu, da lici na tebe
< Poruku je uredio Unina mama -- 13.6.2014 18:54:48 >
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 18:55:59
|
|
|
|
branki*
|
ne znam kako ti izgleda muz,ali mene podseca na tebe jako. hvala,dace bog
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 18:59:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala draga moja Evo jedne slike sa bakom, posto nema tema slika moje svekrve
< Poruku je uredio Unina mama -- 13.6.2014 19:00:12 >
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 19:07:04
|
|
|
|
branki*
|
haha,koji hit-nova tema:slika moje svekrve ima i n jenih crta,ali opet mi lici na tebe
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 19:07:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahhahhahhaah moramo je otvoriti , ili slike moga svekra Hvala jos jednom draga moja
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 23:24:01
|
|
|
|
Lilla
|
Evo i nas posle malo duzeg vremena. Porasli smo
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.6.2014 22:52:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Decica su pravi mali andjeli, svi su divni
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 21:35:05
|
|
|
|
Jole84
|
Jao bože kakvi su medenjaciii uđoh ovde da se malo oraspoložim i da vam mahne moja mršavica
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 21:37:55
|
|
|
|
jovicaa
|
unina mama sto ti dobra svekrva preslatka je jole
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 21:42:30
|
|
|
|
doktorkakristal
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 21:42:54
|
|
|
|
Didy
|
Um, stvarno ti svekrva odlično izgleda za svoje godine (ne znam koliko ima, ali pošto je već baka, odlično izgleda za jednu baku ). A Una standardno medena. Jole, kakva slatkica divna! Sva se topim. I meni uopšte ne izgleda kao mršavica.
< Poruku je uredio Didy -- 17.6.2014 21:43:38 >
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 21:43:21
|
|
|
|
doktorkakristal
|
najlepsa tema,deca pravi mali andjeli slatko se nasmejah za temu o slikama svekrva
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 21:47:24
|
|
|
|
Didy
|
Doktorka, tvoje dete kao iz časopisa. Savršena beba!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 21:48:14
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...Hocete da vam ja okacim svoju sveki Sva deca su medici, ali ja moju Milu moram posebno da ljubnem
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 21:49:46
|
|
|
|
jovicaa
|
mislim da bi mi pozlilo naprasno od teme slike svekrva, dosta mi je sto ovu moju moram da gledam i nisam pohvalilu ostalu decicu, svi su preslatki! lila, doktorka kristal
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 21:53:28
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ha ha ha...Hocete da vam ja okacim svoju sveki Sva deca su medici, ali ja moju Milu moram posebno da ljubnem I Mila tebe punoooo Didy hvalaaa,ima obraščiće i gušku ali su joj ruke i noge ko slamčice. Al dobro,podgojiće je mama! Dr malecka je preslatka Jovice hvala UM stvarno ti zgodna sveki
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 21:57:35
|
|
|
|
Štetica
|
Jole 100 poljubaca za Milu,i nemoj da si losa,nije ona mrsavica,vec zgodna cura. DK sto neko rece dete ti je za naslovnu stranu.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 21:57:55
|
|
|
|
Štetica
|
Jole 100 poljubaca za Milu,i nemoj da si losa,nije ona mrsavica,vec zgodna cura. DK sto neko rece dete ti je za naslovnu stranu.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 22:05:19
|
|
|
|
serpica
|
Jole Mila je prava lepotica
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 22:38:55
|
|
|
|
pocahontas
|
sve sami slatkisi!!! moram poaebno da peokomentarisem drugaricu iz tromesecja, jole mila je
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 22:48:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Joleeee imate zekuuu Evo malo i nas pod višnjom, višnja je toliko polegla od roda da je Iva bere sa stepenika Naša višnja
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 23:27:41
|
|
|
|
Jeltje
|
Joj kako je cupav...presladak je Ovo se odnosi na Andjelinog bebana...slucajno sam odgovorila Serpici umesto Andjeli :(
< Poruku je uredio Jeltje -- 17.6.2014 23:40:56 >
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.6.2014 23:49:41
|
|
|
|
Jeltje
|
Serpice, divni su ti klinci....imas pravo bogatstvo Degu, hvala ti draga...Danas smo napunili mesec dana, vvelika smo devojka Peace, hvala punooo 17 Joko, draga hvala ti od ...Veliki za tebe od nas... Unina mamo, tvoje dete je prava mala manekenka...Premedena je...Kako samo pozira.. A sveki ti izgleda odlicno... Lilla, bas je zgodan tvoj dasa sa napucenim ustima Jole, Mila je pravi andjeo...Ljubi je od Lole i mene Dr Kristal, tvoje fotke su savrsene...beba za casopis Ivanka 75, Iva je lepotica, prava devojka
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.6.2014 7:40:13
|
|
|
|
doktorkakristal
|
hvala drugarice,to je jedna nemirna beba koja mami trenira zivce JOLE Mila nije mrsavica,koliko se secam nisi ni ti neka debeljuca
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?