Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 10.6.2014 23:36:37
|
|
|
|
Jeltje
|
UM i SM...hvala vam devojke...Veliki ljubac od Lole
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 11.6.2014 6:59:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Jeltje I ja bih ovako, kao tvoja D...bas je uzivala danas po ovom paklu i ja bih al nema posuda tako velika da moja guzica stane u nju . Nego bre sta ce detetu kapica po ovoj vrucini, nije ni cudno sto se uhvatila flase kad je zedna
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 11.6.2014 7:09:34
|
|
|
|
milicicak
|
MiLj, Dunja je sou :) preslatka je
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 11.6.2014 7:15:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: milicicak MiLj, Dunja je sou :) preslatka je mama joj je gora a tata se nasekirao jer se jos i gnjurala u toj vodi a sigurno je pikala unutra hahaahah...
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 11.6.2014 8:40:07
|
|
|
|
emicaa
|
Misha medić je,ma sva su dječica slatka slatka da nikog ne preskočim
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 11.6.2014 9:06:14
|
|
|
|
Štetica
|
MiLj vreme je da duvate bazen,da se dete nepati u lavoru,D je lutkica. Jelt lepotica na mamu. Iva ovog tvog deliju rezervisem za zeta ako budem imala ceru. Pravi mali pozer.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 11.6.2014 11:15:25
|
|
|
|
ivaMark
|
Sve sami smekeri i lepojke
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 11.6.2014 12:30:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Štetica MiLj vreme je da duvate bazen,da se dete nepati u lavoru,D je lutkica. kakvo pacenje zanimljivije joj je nego u koritu (imamo i veliko korito)
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 11.6.2014 20:35:33
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: Jeltje I ja bih ovako, kao tvoja D...bas je uzivala danas po ovom paklu i ja bih al nema posuda tako velika da moja guzica stane u nju . Nego bre sta ce detetu kapica po ovoj vrucini, nije ni cudno sto se uhvatila flase kad je zedna Ovo je bilo pre desetak dana kada nije bilo ovako vruce i bilo je posle kupanja, pa smo imali kapicu ;)
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 11.6.2014 20:36:28
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: Štetica MiLj vreme je da duvate bazen,da se dete nepati u lavoru,D je lutkica. Jelt lepotica na mamu. Iva ovog tvog deliju rezervisem za zeta ako budem imala ceru. Pravi mali pozer. Hvala draga
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 11.6.2014 22:49:57
|
|
|
|
IVA 11
|
Hvala ženice, to je mali pozer, baterija ne može da izdrži koliko voli da se namješta, najviše sa kamionima i autima kojima se igra stalno. Važi Štetice, držim te za riječ
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 12.6.2014 22:30:12
|
|
|
|
serpica
|
jedna zajednicka jedan gde sam sam i majkine lepotice
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 12.6.2014 22:31:19
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: ANDJEELA http://www.dodaj.rs/f/2q/Zc/1Q1cT7iE/dscf2190.jpg Dobro vece drugari Stize i slicica Mihajla Mrvo mala,anđelu moj lijepi,lijepe ti snove želim
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 12.6.2014 22:32:44
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: serpica jedna zajednicka jedan gde sam sam i majkine lepotice Veselih okica-koje je ovo bogatstvo
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 8:04:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
serpice svi troje imaju isti osmeh , prelepi su hihi a bata ce da uziva pored dve seke vidim ja. Bice pravi mali razmazenko
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 10:00:38
|
|
|
|
serpica
|
Hvala vam zene ovde nema konkurencije sva su deca prelepa
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 11:04:15
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: ANDJEELA http://www.dodaj.rs/f/2q/Zc/1Q1cT7iE/dscf2190.jpg Dobro vece drugari Stize i slicica Mihajla Andjela Mihajlo je predivan Šerpice kakvo bogatstvo Jeltje Lola je prava velika devojka
< Poruku je uredio degu -- 13.6.2014 11:08:03 >
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 11:06:30
|
|
|
|
serpica
|
Degu dabogda docekala moje bogatstvo,i ti i sve zenice na ovom forumu koje su toliko cekale na svoju pravu,istinsku srecu
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 11:08:17
|
|
|
|
Peace*
|
Jeltje
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 11:09:06
|
|
|
|
degu
|
Hvala Šerpice
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 11:13:18
|
|
|
|
17 joka
|
Anđela, medic mali lepi Jelt,Lolica je preslatka Šerpi, neprocenjivo bogastvo prelepa su sva decica
< Poruku je uredio 17 joka -- 13.6.2014 11:19:22 >
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 11:25:47
|
|
|
|
Maslacak15
|
Andjeela presladak je mrvica . Serpi treba da se ponosis svojom ekipom . Toma ima da se pomuci da cuva sestre od obozavalaca za desetak godina hhehe
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 12:37:02
|
|
|
|
ivaMark
|
ANDJELA, divan ti je sinak... Serpi, kako je malisa porastao predivni su svo troje
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.6.2014 18:46:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpice pravo bogatstvo Andjela , medenjak, broz covek zaboravi kolicki su bili E evo je moja Una bebac nekada i sada <3 spremila s edevojka da ide sa bakom u grad
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?