Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 21.5.2014 23:15:09
|
|
|
|
Torbica
|
Svasta! Proveri da li si dobro ukucala racun. Moj npr E banking ima tri reda kod primalac, i u svaki moram upisati nesto inace nece da pusti. Tu upisem Koja je banka, ime, grad... Proveri jesi unela sifru placanja - 289 - Transakcije po nalogu gradjana. Nesto nisi dobro unela sigurno. Pozz
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 22.5.2014 0:04:52
|
|
|
|
jovicaa
|
ne znam da li je potrebno da unesem poziv na broj, to je jedino sto nije uneto? ali ja mislim da nije...
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 22.5.2014 8:56:40
|
|
|
|
isidora88
|
jovice nece preko e bankinga da se uplacuje, pokusavala i ja jos pre, kazu u banci da donesem zahtev za novog primaoca i onda mogu da odem kuci i da uplatim, pa mislim koji ce mi onda e-bank.kad moram prvo do banke, debili ja cu uplatiti sledece nedelje kad bude plata.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 22.5.2014 9:05:50
|
|
|
|
isidora88
|
upravo sam zvala kole centar kom.banke, ne mora vise da se za svakog novog primaoca ide u banku i podnosi zahtev, treba samo da odem do najblize banke i podnesem zahtev za nove korisnike, jednom, i kod kuce da unesem nove korinike i za svakog korisnika ce mi stici na sms aktivacioni kod i tako se zavrsava registracija, procedura uzas
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 22.5.2014 9:30:05
|
|
|
|
Torbica
|
Kakva glupost Ja unesem u primaoce koga god hocu, nemoram imati nista unapred.... Samo novce na racunu!
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 22.5.2014 9:37:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Na mom komp. neće da se odradi to sa plaćanjem...treba da odem u banku da vidim šta se dešava
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 22.5.2014 14:13:38
|
|
|
|
jovicaa
|
nista moracu onda u postu, ako ne stignem danas, sutra.. nervira me sto se toliko vec sad oteglilo, nikako da uplatim zenama...
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 22.5.2014 19:40:33
|
|
|
|
Modessty
|
Ja sam bez ikakvih problema uplatila za obe preko e-bankinga. Samo je potrebno da gore pčored sume novca kliknete na onaj kao folderčić i izaberete opciju - transakcije po nalogu građana. Mora da prođe. nije potreban nikakav poziv na broj. To omogućuju sve banke. mŠta njih briga kome uplaćuješ novac
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 22.5.2014 20:16:26
|
|
|
|
Njica
|
Drzite se,Ringerajke!Bas sam sve ziro racune zapisala i upisala i idem sutra ujutru u Postu,sve ce im znaciti sad i nadam se pomoci!
< Poruku je uredio Njica -- 22.5.2014 20:18:25 >
|
|
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 24.5.2014 14:44:11
|
|
|
|
anci kv
|
ja u ponedeljak uplaćujem
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 24.5.2014 16:00:39
|
|
|
|
NadaR
|
Zene drage , hvala vam do neba !
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 24.5.2014 20:59:32
|
|
|
|
Snelle
|
Tek sad vidim ovu temu! Ja sam se zahvalila na onoj drugoj o poplavama. Reči hvale su malo za ono što ste vi za nas učinile. I ne mislim na novac, mislim na vašu brigu, pažnju i želju da pomognete, na vaše veliko srce!
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 24.5.2014 22:59:14
|
|
|
|
MOCICA
|
Poklanjam robicu za bebu: - benkice 62-74 10 kom - bodići 62-68 20 kom -bade mantil 68, 1 kom - švedske pelene 30 kom - kapice za bebe, sesirici 10 kom - portikle 10 kom - - hulahopkice 7 kom - gacice 2-4 25 kom - potkosulje 2-4 2 kom - robicu za dete od godinu, dve, tri, pet: haljinice, duksici, trenercice, hulahopkice Najvise imam stvari za bebu. Robica je nošena, ali je očuvana, stajala u ormaru, cista i opeglana (nema buđavih stvari, ali nema ni markiranih.) Stvari su za devojčice. Ima li nekom od ugrozenih da treba? Molim da se javi na PP
|
|
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 25.5.2014 16:02:22
|
|
|
|
MOCICA
|
Ostalo mi je: - gacice 2-4 25 kom - potkosulje 2-4 2 kom - robicu za dete od godinu, dve, tri, pet: haljinice, duksici, trenercice, hulahopkice Imam i kolica za bebu i ona za stariju decu. Mogu sliku da posaljem na PP da vidite kome odgovara.
|
|
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 25.5.2014 16:04:55
|
|
|
|
anci kv
|
mocica,svaka čast!
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 25.5.2014 16:13:27
|
|
|
|
Štetica
|
Ima li ko informaciju o REVE? Znam da je iz Obrenovca.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 25.5.2014 16:18:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Mocica Ja ću sutra uplatiti na one žiro račune na prvoj strani za Nadu i Snelle
< Poruku je uredio vikiveki -- 25.5.2014 16:19:05 >
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 25.5.2014 16:21:58
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Ima li ko informaciju o REVE? Znam da je iz Obrenovca. mislim da se ona javila da je ok ili je neko pisao da se čuo sa njom na nekoj od prethodnih strana
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 26.5.2014 14:49:30
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sada idem u postu da uplatim: za snelle na sanjicin racun. za nadu na dijanin racun. nadam se da sve ovo i dalje vazi!
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 26.5.2014 17:33:21
|
|
|
|
Didy
|
Da li će biti kasno da se uplati za Nadu sledeće nedelje? Ja sam onih prvih dana poletela da uplaćujem i kupujem za Crveni krst i sad smo ostali na knap s parama do kraja meseca. A razmišljam stalno o njoj.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 26.5.2014 17:37:32
|
|
|
|
lesica
|
Didy, nije kasno... Dijana nam uskoro dolazi ovamo, pa će ona sve preuzeti i poneti Nadi.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 26.5.2014 17:40:33
|
|
|
|
Didy
|
E, super. Znam da je pisala da dolazi uskoro, pa sam se na momenat uplašila da je već bila i otišla. A da li ste skupljali garderobicu za Nadinog dečaka? Da li je neko u kontaktu s njom? Ja bih joj rado poslala ako imam nešto od Stefana i ako joj treba.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 26.5.2014 17:43:28
|
|
|
|
lesica
|
Tu nam je Naduška, pojavi se na momente, ali da ne brzam, hajde da proverim, pa javljam.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 26.5.2014 17:45:54
|
|
|
|
Didy
|
Važi. Gledam sad, njen sin i moj Stefan su vršnjaci, ali Stefan je dosta veći od svoje generacije, on nosi garderobi 8 ili čak 10, pa bih rado poslala sve što je prerastao. Pitaj je, Lesice, za veličinu garderobice i broj obuće.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 26.5.2014 18:48:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Važi. IZVORNA PORUKA: jovicaa ja sada idem u postu da uplatim: za snelle na sanjicin racun. za nadu na dijanin racun. nadam se da sve ovo i dalje vazi!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?