Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 19.5.2014 22:11:42
|
|
|
|
anci kv
|
ja idem za CG za 2 nedelje,do duše u Sutomore.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 19.5.2014 22:13:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Obozavam ovaj forum!!!
|
|
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 19.5.2014 22:14:05
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: mtajcica83 Jeli ovo vazi i za nas iz CG koje bi htjele da uplatimo novac??? A ako ne, kako onda?? Probaj Wester Union da nekome ovde prosledis. Mada i tu ide provizija.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 19.5.2014 22:14:50
|
|
|
|
lesica
|
Drage, ja sam jako ponasna na vas, tj. na sve nas!!! Javićemo danas, sutra i račun na koji ćemo uplaćivati i Nadi.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 19.5.2014 22:15:37
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 19.5.2014 22:16:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Mtajci, naravno da može, proslediš nekom ovde, pa on uplati na rn kada budemo znali na koji.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 19.5.2014 22:19:15
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ok, hvala jos samo da mi se neko javi ko bi htio taj novac da podigne i proslijedi???
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 19.5.2014 22:35:13
|
|
|
|
Figaro88
|
Prosledicu ziro racun i prijateljima
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 19.5.2014 22:41:53
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: mtajcica83 Ok, hvala jos samo da mi se neko javi ko bi htio taj novac da podigne i proslijedi??? mtajcice ja mogu od 30. Bozur vozi svaki 2-3 dan do Leskovca.Ranije nemogu jer spremam slave i radim a bus prolazi nocu kasno. Ako neko iz BG moze ranije neka preuzme da necekaju cure a i ima svakodnevno.
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 19.5.2014 22:47:19
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: mtajcica83 Ok, hvala jos samo da mi se neko javi ko bi htio taj novac da podigne i proslijedi??? mtajcice ja mogu od 30. Bozur vozi svaki 2-3 dan do Leskovca.Ranije nemogu jer spremam slave i radim a bus prolazi nocu kasno. Ako neko iz BG moze ranije neka preuzme da necekaju cure a i ima svakodnevno. Da,zato i kazem, neko ko moze, i hoce, da se dogovorimo, ja bi poslala pola novac pa onda da se to podijeli za Sneleta i Nadu i neznam jos kome treba odavde sa RR?? Neka mi se javi preko PP ko zeli.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 19.5.2014 22:50:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Hajde javite se mtajci, ja bih rado ali mi je stomak do zuba, ali verujem da neko može otići do stanice. Dajte da pomognemo našim devojkama!
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 19.5.2014 22:52:57
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Hajde javite se mtajci, ja bih rado ali mi je stomak do zuba, ali verujem da neko može otići do stanice. Dajte da pomognemo našim devojkama! Vazi , cekam PP/ Laku noc..cure
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 19.5.2014 23:01:47
|
|
|
|
dijana1*
|
Ovde cu da uplatim za Nadu a za par dana stizem u BG pa cu i za Snelle da uplatim. Znam da je teska situacija i da svi kubure sa parama, zato neka uplati ko koliko moze. Sto kaze Nata mnogo nas je i svacije malo nakupi se. Najbitnije je da su nase RR-rajke zive i zdrave a sada da im pomognemo sto vise mozemo.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 19.5.2014 23:33:04
|
|
|
|
lesica
|
Dodala sam u prvom postu kako za i Nadu iz Srbije da se uplati. Dijana, veliko hvala
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 20.5.2014 0:14:36
|
|
|
|
gagana83
|
Bravo RR Ja trenutno nisam u mogucnosti ali cim legne plata, za 3-5 dana uplacujem.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 20.5.2014 0:26:30
|
|
|
|
Žapkić
|
Eto, ovo je, izmedju ostalog, još jedan od razloga zasto volim ovu RR i zasto volim sve vas devojke sa RR!!! Zaista, nije bitno koliko će ko od nas uplatiti, bitno je da smo tu kada je pomoć potrebna. Svaki dinar će biti dobrodošao, pa bilo to 20, 50, 100, ... din, ali sve ćemo znati da je to zaista od srca! LJUBIM VAS SVE I VOLIM VISOKO, VISOKO, DO NEBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 20.5.2014 2:13:27 >
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 20.5.2014 5:43:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Bitno je da su zive i zdrave sa svojim porodicama. Nadam se da cemo skupiti ovde nesto novaca da imaju za potrebstine. Nazalost ni ja jos uvek ne mogu da uplatim nista ali cekam platu od mm pa cim nama uskoci uskacemo i mi. Pozdrav za nase zenice.
|
|
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 20.5.2014 6:30:54
|
|
|
|
serpica
|
Dunjci imam jedno pitanjce,kod racuna za Snelle vidim razmak izmedju nekih brojeva da li su to crtice ( povlaka )? A kod racuna za Nadu svi brojevi idu zajedno,tu nema povlake nigde?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 20.5.2014 7:40:40
|
|
|
|
dijana1*
|
Serpice te crtice i razdvajanje brojeva oznacava nesto u okviru banke. Npr prva tri brooja u kojoj je banci racun otvoren, pa sledeci brojevi pokazuju da li je dinarski ili devizni racun itd.... Kod nas svaki racun ima 16 brojeva a vidim da u Srbiji ima vise brojeva. Za Nadu u Srbiji je racun otvoren u Raiffaisen banci pa ako zelite da budete sigurne da je uplata ispravna uplacujte u Raiffaisen banci (u bilo kojoj njihovoj filijali).
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 20.5.2014 7:46:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bravo za RR i sve Ringerajce!
|
|
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 20.5.2014 7:48:16
|
|
|
|
Trcosava
|
A mi iz dijaspore? Nije da ću ja sad neko silno bogatstvo moći da uplatim, ali sve jedno. Ima nas par, mislim imam ja račun u Bg ali avaj, nemam elektronsku banku.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 20.5.2014 8:01:14
|
|
|
|
dijana1*
|
Trco skupite tu koliko vas ima i sve zajedno posaljete Westernom nekom u BG i onda on uplati Nadi i Snelle.
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 20.5.2014 8:04:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Mislila sam na žene sa RR - ovde su slo imam samo mene. Ksena nam je iz GR recimo. Komšinica skuplja pomoć za Bosnu, pa ću njoj dati te stvarčice. Poslala sam ovde sms poruku za Srbiju. Mada kapiram da se situacija neće srediti još neko vreme, ako dolazim za Bg negde u junu ili početkom jula, da onda uplatim?
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 20.5.2014 8:10:24
|
|
|
|
lanajelena
|
Ni ja necu moci sve odjednom,omeo me obavezan put u Nis u petak,tako da nesto cu danas,nesto kad se vratim a mozda i u Nisu prikupim dodatno
|
|
|
|
RE: Pomozimo ugroženim Ringerajkama 20.5.2014 8:58:29
|
|
|
|
dijana1*
|
Trco nazalost nece biti kasno Mnogim ljudima ce i meseci biti potrebni da se sve sredi
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?