smeško -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.12.2019 19:09:27)
|
Наравно да је могуће, посебно када су деца мања. Ја сам са Н све радила по пс-у. Прво дете, шта ћеш.[sm=smiley36.gif] Ништа слатко и слано до две године. Искључиво здрава храна. И ја сам се тако хранила, па није било тешко. Онда је напунио две године и ја нисам била задовољна фондом речи. Да не дужим, радили смо вежбе, терали га да говори,...и види Н крем бананицу (коју још није пробао) и викне Дај![sm=smiley36.gif] Остатак је историја.[sm=jezicek.gif] Са млађом децом је мало другачије. Ја могу да их држим под стакленим звоном, само не дуго. А не видим ни потребу. Али, баш тако, Мама Јо, не видим чему толика самопромоција. Мене уопште није интересовало шта други говоре, нити шта они раде са својом децом. Живи и пусти друге да живе. Баш не волим толика ишчуђавања. Отишли смо прошле недеље у Д.Мишовић са Ј због кашља и жалила сам се да одбија и храну и воду, те да има само две мокре пелене дневно. И крене др, је л' пије чај? Не. Сокове? Не. Једе супу из кесице? Не...И почне да се чуди и да не верује да неће попити сок ако му понудимо. Изашла сам бесна из ординације, јер ми проблем није решио, само се потрудио да ми изрази свој став о његовој исхрани. Могао би и он на неки блог.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|