RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ivanka 75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 10:09:24)

Ju ju... Znam jednu sto se hvalila kad je dete bilo beba kako ce samo zdravo da ga hrni, organsko povrce i voce, nista preradjevine, nista vestacki secer... Kazem joj ja, pusti snovi, cekaj da poraste...
Ma neeee, ona ce tako, njeno dete ce samo zdravu hranu jesti. 
Sad jede sve osim voca i povrca i mesa. 
A ja mi moje dete delimo najlepse zelje od 200gr, manja se ne kupuje 😂

mama ivane -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 10:27:35)

To tako obicno pricaju ja cu mom detetu da dajem najbolje, moje dete ce da se hrani zdravo, moje ovo moje ono a posle izvesnog vremena sve to ali okrenuto😊

Khaleesi -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 14:10:02)

Moja deca jedu samo organsko i sveze bez secera a ja redovno brijem noge 🤣🤣🤣🤣🤣 e da i redovno vezbam to stalno 🤣🤣

mama Jo -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 14:12:31)

Ju, pa naravno... kad udjemo u veliki neki market, samo traze voce i povrce i to znaju gde stoji o r g a n s k o, ako slucajno prodjemo pored cokoladica one vicu - fuuuj, ovo nije lepo, ovo MI ne jedemo.
Nikada nisu i nikada nece uzeti beli secer i nista sto je napravljeno sa belim secerom, nista nezdravo [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 14:32:44)

Ma kakvi, samo ja sada potamanih ceo munchmallow da me niko ne vidi 😂😂😂
Krijem papirice 🤣

Khaleesi -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 14:56:47)

I sad iatovaram kese iz lidla i secer nisam kupila... Pih 🤣 pa sta da stavim u kolace sad. Brokoli. Gde kupi njega 🤣🤣🤣

mama Jo -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 15:08:23)

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

I sad iatovaram kese iz lidla i secer nisam kupila... Pih 🤣 pa sta da stavim u kolace sad. Brokoli. Gde kupi njega 🤣🤣🤣

[sm=smiley36.gif] brokoli, chia seme i ostalo

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 15:20:40)

Daaaa, kada kazu da dete izmedju brokolija i cokolade izabere brokoli, meni dodje da se obesim! Moje obozavaju i voce i povrce ali najvise od svega slatkise i to je realnost. Samo im ogranicavam. A da ih pustim zivele bi na cokoladi... Zapravo, da ih pustim one bi po ceo dan jele sta im dodje pod ruku

Khaleesi -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 15:44:26)

Moji vole brokoli u corbi samo. Ali dosta je i to. Mada sto kazes da mogu jele bi ceo dan sve iz kesica 🤣🤣🤣

smeško -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 15:46:41)

E, bubi, bas to! Moji obozavaju supu, corbu sa karfiolom, lazanje i musaku. Ali, kad ih za slatko pitas...musaka, sta to bese...😂

mama Jo -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 15:54:54)

Da stavimo pored dece karfiol sa jedne strane i bananicu sa druge,bas me zanima sta bi izabrali.

smeško -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 15:56:48)

Moji bi izabrali karfiol dok se ja ne sklonim sa vidika.😂😂😂

Sanjica26 RR -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 16:02:41)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Da stavimo pored dece karfiol sa jedne strane i bananicu sa druge,bas me zanima sta bi izabrali.

Mislim da bi moja deca karfiol[sm=smiley36.gif][sm=smiley4.gif]

flamingos -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 16:39:56)

Da,dd,karfiol obavezno,ma kakva krem bananica😀

Khaleesi -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 17:42:06)

Ova mala bi uzela karfiol sa bananicom, ona sve voli a velika samo karfiol. Ne voli bananice, ali karamelu da si stavila uzela bi karamelu. Ja bih bananicu na pohovanom karfiolu mmmmm 😋

flamingos -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 17:47:03)

Bubulence,slična situacija-naše dete obožava slatkiše,ali-njih jede nakon obroka.Voli meso,povrće,salate,voće(naravno,ne jede sve).U suštini,zadovoljna sam.Deca ko deca❤

Ivanka 75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 18:32:33)

IZVORNA PORUKA: flamingos

Da,dd,karfiol obavezno,ma kakva krem bananica😀

Ni krem banamicu, ni Twix, ni Noblice, ni plazma kocke, ni jafu, ni medeno srce, ni bajadere... Ma nista od toga 😊
Broccoli rules! 

mama Jo -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 18:43:26)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Mislim da bi moja deca karfiol[sm=smiley36.gif][sm=smiley4.gif]

Mozda kad bih ih ubedila da je to najnovija bela cokolada [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 18:46:53)

Ne ne neeeee, oni imaju pedeset_-šesto čulo za te stvari! 

Duškić -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 18:52:26)

IZVORNA PORUKA: flamingos

Bubulence,slična situacija-naše dete obožava slatkiše,ali-njih jede nakon obroka.Voli meso,povrće,salate,voće(naravno,ne jede sve).U suštini,zadovoljna sam.Deca ko deca❤

I moji ovako

Ivanka 75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (7.12.2019 18:54:59)

Gladni nisu

MamaNecaVo -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (8.12.2019 0:43:06)

Meni je cesto hit kad me sin uhvati da jedem slatkise a kao krijem, on inace ne bi smeo.. Ili tipa probudi se u pola noci i kaze mama duni 🤣

branki* -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.12.2019 16:41:01)

---jaooo,ja tako kad smo u beogradu zbog sina se osecam kao glupan zatucani i majka trash ponekad.ajde,kad smo u parkicu i sl,,,izdignem se,ali tako kad je boza na casovima i krene sa plazmom,stapicima,,,,belo pecivo..kao da sam totalna brdjanka imam utisak negde.dugo smo tamo,pa je sve ok,mislim,ali prve zime kad smo otisli..-pa,jao,necete valjda to da date detetu,krem bananica je bila,boza imao 3 godine.ja kao po___ana.
a,mame po parkovima pojedine su posebna prica..ovi bar furaju-autizam=gluten free,sugar free,casein free,sve zivo od hrane free,a mame koje tek cuju i nicim izazvane krenu...ali,jao ,zar niste culi-kencerogeno,toxic,bla bla,truc..

Ivanka 75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.12.2019 16:46:30)

E te sto se pros*****ju i daju deci "samo zdravu hranu" su, cini mi se najgore.
Sigurna sam da se zatvaraju u spajz i tamane sve sto im dodje pod ruku, ili kad podju na posao kupe sebi sve sto deci ne daju. 
Znam zato sto ja to radim, na putu do posla kupim i medeno srce, i sladoled, i jafu... I ceeeeeelo pojedem! 
Ako jedem kod kuce jede i dete sa mnom, pa greota da gleda

Sanjica26 RR -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (9.12.2019 16:56:55)

Sve mislim da one kod kuce deci daju slatkise, a za javnost kažu da im deca ne konzumiraju slatkise.😀

Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>