RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

choopa choops -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (28.6.2015 1:12:33)

Pu ja! [sm=smiley36.gif]

Da se upišem [sm=smiley1.gif] Da ne opisujem detaljno, kod mene je kuća u haosu, kosu nisam oprala -dan sedmi Tuširam se redovno majke mi [sm=smiley36.gif] ), Obrve iščupne samo one najdeblje, nosim pantalone i na pplus 40C jer----->meizdepilirane noge i td. Najgora sam od sve djece [sm=jezicek.gif]

vikiveki -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (28.6.2015 11:47:21)

I meni je kuća u haosu,sve se nakanjujem da krenem u akciju,ali nikako[sm=smiley36.gif] od kako sam na odmoru baš sam se ulenjila...valjda će se za koji dan upaliti lampica za akciju[sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.2.2016 15:00:12)

Gledam gde cu na depilaciju pa sam se setila ove teme [sm=smiley36.gif] covece, koliko neke devojke nedostaju.
Nesavrsena sam sve u 16, osim kose, sveze je ofarbana i isfenirana [sm=jezicek.gif]
Jutros sam smeknula kupatilo i zakljucila da je za ovu nedelju dovoljnonda se samo prebrise vlaznim maramicama.
Navukla sam se na Moj mali poni igricu pa se igram umesto deteta i ne dam joj tablet.
Sutra rucak vadim iz zamrzivaca a za goste koji stizu popodne cu nesto iz pekare da narucim.

mama krava -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.2.2016 15:14:48)

Ahahahaaaa....

Gde me nadje....muž usisO a ja ću kao da protrčim krpom z aprašinu i da bog poživi onog što izmisli vlažne maramice za kupatilo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...

A na depilaciju....hmmm...može još malo da se izdrži!

Plus...igram Frozen na telefonu koju sam Nadi skinula....ali joj ne dam da igra![sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.2.2016 16:07:53)

Ne igram nista na telefonu, ali zato A. pustim na kompu pepa prase pa on uziva, dok i ja uzivam na laptopu, odma pored njega [sm=jezicek.gif] Cim on smugne, ja pauziram pepu, jer mi se smucila.
A od sredjivanja sobe sam odustala do daljnjeg, cim ja sredim sobu, A rasturi sve igracke.
Kosa - trebam da se farbam, nokti - da se skrate, noge - i to cu jednog dana, raspolozenje - promenljivo, kao i vreme [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.2.2016 16:12:31)

Milkice, koji ti je taj Frozen?
[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.2.2016 16:15:15)

Meni je muž sakrio usisivač [sm=smiley36.gif] daaanima stoji kao član porodice u dnevnoj sobi i ja svaki dan usisavam [sm=smiley29.gif] smučilo se čoveku i juče dok sam bila kod frizerke on ga sakrio [sm=smiley36.gif] i mene čeka kupatilo, mm je oribao kadu a ja se evo čitav dan kanim da sredim ostatak pa nikako da krenem.

emicaa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.2.2016 16:17:34)

Kupatilo plače za sredjivanjem,podove trebam oribati,kosu samo operem,osušim i svežem,noge brijem prije nego što idem doktorici...to je otprilike kod mene [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.2.2016 16:26:05)

Ja sam juce bila sa mamom kod ginekologa, inace moje dr koja me godinama zna. I kaze zena, ajd sad ti mala na brzinu jedan pregled da vidimo kad ce to drugo dete. A ja u fazonu pa znate nisam sad planirala pregled, zurimo i tako... A mislim se, sa ovakvim nogama i pred muzem se skidam u mraku [sm=smiley36.gif]

mama krava -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.2.2016 16:42:22)

Milicicak...FROZEN FREE FALL skineš sa app

Rosita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.2.2016 21:03:01)

Ja sam za divno cudo sredjena, kao i kupatilo :). Al zato kuca vec odavno samo onako na sred kuce sredjena, u sobi vazda gomile vesa, ni jelku jadnicu jos nismo raskitili...

amelia -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.2.2016 21:06:31)

Ova tema je definitivno za mene doduse kosu sam juce oprala i noge izdepilirala. Ali sve ostalo lelllee ne znam odakle da pocnem ves na sve strane ne opran ne ispeglan ne rasiren [sm=smiley13.gif] kuhinja je u totalnom hausu budz na sve strane.777kupatilo isto... Dnevna je puna prasine i dima jer ova j ..eni sporet [sm=hudicek1.gif] ne vuce kako valja kad otvorim da stavim drvo sva se soba nadimi i tako necu da se nerviram i da trujem zivce sve ce doci na svoje na prolece [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (27.7.2016 19:49:49)

U sudoperi krs od sudova a ja sa mini bubom pravim filmsko vece. Ves ispada iz svih korpi, i onih za pranje i one za peglanje [sm=smiley36.gif]
A vuki sam jos par dana, nikako da pustim prokletinje da dovoljno porastu da mogu ko covek na depilaciju [sm=jezicek.gif]

mali_mis -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (27.7.2016 19:53:44)

Vuki sam do sutra, a onda cu mm da pustim da pokosi zbunje, mene i to mrzi. Uostalom, sto bih se ja savijala i lomila, kad je on perverznjak, i hoce da to da uradi [sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (27.7.2016 19:58:14)

Citam sad par strana u nazad i pitam se sta je sa jovicom, dugoo se ne javlja. I MiLj nedostaje... I Klarita...

wivern -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (27.7.2016 20:27:46)

Jeste Mili, Nedostaju mi Ljisini eseji [sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (6.8.2016 11:14:21)

Hm....imam utisak kao da zivimo u smetlistu. Ceo stan je od grisina, igracaka, papira, kutija i ostalog krsa. Ajd sto razvlaci M, nego je i pas doprineo da dojam smetlista bude jos veci (alava stoka mi izvlaci iz kante prazne omote misleci da ce se ovajditi za neku mrvicu hrane)

Khaleesi -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (6.8.2016 12:18:37)

Ana ja sam nase smetliste pocistila i izasli smo do igraonice, sada pijem espreso a deca se sa tajom jure po igraonici... Divan dan zaista[sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (6.8.2016 15:41:28)

Ja se sve nesto vrtim u krug, kao cistim a lom na sve strane. Danas razmisljam kako prasinu sa ormana sto godina nisam obisala.

Anck Su Nmaun -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (6.8.2016 16:48:00)

Uhhh nemojte , ja sam u svadji sa usisivacem [sm=smiley13.gif] nisam cele nedelje usisavala, do duse jesam par puta oribala ali opet... mrrrziiiiim da usisavam!

Khaleesi -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (6.8.2016 22:11:08)

Ko izmisli ravnu plocu, stalno je prljava[sm=smiley13.gif]onaj stari sporet nista se nije videlo, ovaj sat vremena sija posle opet fuj

dunja RR -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.10.2016 22:19:49)

Vreme je za pranje zavesa, sutra će valjda stići oprani tepisi, red je da se malo dovedemo u red [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.10.2016 7:38:10)

Samo je D sredjen tip top.
Msm...sve je na svom mestu, ali kada vidim one "mace " po parketu popiz[sm=smiley35.gif], zato sto ko sta treba da uradi, treba da ocistim sve jovo nanovo.

Anck Su Nmaun -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.10.2016 7:52:46)

Dzaba usisavanje i ribanje, cim dodju deca iz vrtica kaaao da nista nisam uradila [sm=smiley29.gif]

choopa choops -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.10.2016 14:43:46)

Pa...u principu sada kad ih je troje, kuća nam otprilike izgleda kao da je bačena atomska boma [sm=smiley36.gif] Bukvalno ni sat vremena ne moze da bude cisto i sve na svom mjestu. Ova mala je "najgora od sve dece"[sm=smiley36.gif] samo vadi maramice, igracke, stipavice, hranu prosipa, pljuva po cijeloj kuci i takoooooo. Ko preživi pričaće [sm=zz_big_green.png][sm=zz_big_green.png]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>