mirkam -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (25.9.2014 8:23:09)
|
Ja sam u problemu strasnom. Slazem se da treba sto vise vremena posvetiti djetetu, ali ja sam jakoooo nervozna kad je u kuci haos. E sad, mm radi od 07:00 a dodje kuci oko 17:00. Sve i da necu, ja moram citav dan da posvetim M jer je prosto dijete koje ne moze 10 min samo, stalno trazi da ga animiras. Sto znaci da ja stignem da spremim rucak nama i njemu i eventualno da preko dana peglam,kad stavim dasku pored hranilice pa se igramo, pjevamo i tako to. A takvo peglanje bas zan da potraje [sm=smiley1.gif]Kad on zaspi, ja, jedno njegovo pavanje od 30-40min moram da legnem pored njega jer stvarno nebih imala snage (ne mogu zaspati ali bar odmaram, citam nesto), a drugo spavanje koristim kao sto rekoh da spremim rucak. Kad mm dodje s posla postavljanje, rucanje, pranje sudova, pa onda spremanje M i mene i setnja.Uvece kad M zaspi ja krecem sa ciscenjem podova, pranjem igracaka, ciscenjem prasine, ciscenje sporeta,kupatilo i jos sto stvari i na kraju sam PREMORENA svakog dana. Ne mogu nocu da zaspim prije 01h a budim se u 06h ko vampir, valjda od umora. I da, u medjuvremenu ako se on zabavlja nekom igrackom po 10-tak min svartim na RR [sm=smiley1.gif] Naucite me sta da radim, ja ovako vise ne mogu. Raspadam se stvarno a ne umijem drugacije.Probala sam i da ostavih haos, ali ne mogu da gledam, hocu da puknem od muke.
|
|
|
|