RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Didy -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 11:14:21)

IZVORNA PORUKA: Klarita

trebam na depilaciju, ali kako i kad da zakazem kad jos imam menst[sm=zmeden.gif]

Klarita, ja idem i kad imam menstruaciju. Npr. juče sam bila, to mi je bio prvi dan menstruacije. Stavim tampon i doviđenja. Čak mi se čini da me je manje bolelo nego inače (valjda me je stomak boleo, pa mi skretao misli s ovog drugog bola). [sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 11:15:41)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Jooj, Lj ti si sou!
Klarita, de naleti pa cemo nesto iskombinovati, po meri, prijavljujem se za haljinu [sm=smiley4.gif]

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 11:25:44)

Eh, kad bi me videli, znali bi da nosim zastavicu u ovoj temi, ne samo danas.
I dalje nista ne opravljam, nego si kuckam ovde i grickam usta, rane da napravim, da "zablistam" u subotu [sm=smiley29.gif]

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 11:26:43)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Klarita , i imas zahtev za prijateljstvo na fb[sm=jezicek.gif]

UM, presla si se, nemam [sm=zmeden.gif]

lanajelena -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 11:28:47)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Klarita , i imas zahtev za prijateljstvo na fb[sm=jezicek.gif]

UM, presla si se, nemam [sm=zmeden.gif]

[sm=jezicek.gif],onda je pisala u pravoj temi [sm=jezicek.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 11:31:02)

Al sam ja zato utrefila! [sm=smiley16.gif]

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 11:31:30)

IZVORNA PORUKA: Didy

trebam na depilaciju, ali kako i kad da zakazem kad jos imam menst[sm=zmeden.gif]

Klarita, ja idem i kad imam menstruaciju. Npr. juče sam bila, to mi je bio prvi dan menstruacije. Stavim tampon i doviđenja. Čak mi se čini da me je manje bolelo nego inače (valjda me je stomak boleo, pa mi skretao misli s ovog drugog bola). [sm=smiley36.gif]

Ne umem brate da ga stavim, sve ko satka hodam, ako me razumes [sm=smiley9.gif]

Didy -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 11:52:05)

IZVORNA PORUKA: Didy

Ne umem brate da ga stavim, sve ko satka hodam, ako me razumes [sm=smiley9.gif]

Joj, Klarita, ja bih izludela bez tampona. Sad kako mi je kasnila menstruacija i pre dva meseca isto, potrefilo mi se da ću tačno na moru dobiti. To bi značilo da ću se kupati samo tri dana. Nema šanse, bre. Tampon je zakon u nekim prilikama! [sm=smiley20.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 11:56:58)

Didy ti si moj covek definitivno! I ja sam obozavalac tampona.
Klarita, ako se stavi kako treba, ne smeta, znaci, uhvatis tampon izmedju palca i srednjeg prsta a kaziprst je na drugom kraju tampona. Namestis se u odgovarajuci polozaj, i taj kaziprst mora da zavrsi bar 2 cm unutra.

mali_mis -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 12:13:03)

Evo jos jednog obozavaoca tampona [sm=smiley1.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 12:32:26)

leeeeeee,sad imamo i priručnik za tamponiranje!![sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 12:34:19)

Anci, tehnika je kljuc svega! [sm=smiley9.gif]

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 12:35:34)

UM, utrefila si sad, kao i Torbica!

Anci, odma' u kafanu [sm=kuza.gif]

lanajelena -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 12:36:28)

Ogadiste mi rucak [sm=jezicek.gif](sad cu kao Verka,samo vodu)

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 12:36:32)

ma kakva tehnika,to zlatne ruke[sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 12:39:57)

IZVORNA PORUKA: lanajelena

[sm=zz_giggle.gif] Vidiš da smo na tvojoj strani. [sm=zz_biggrin.png]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 12:43:02)

onda nećeš biti nesavršena[sm=smiley36.gif]

lanajelena -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 12:47:04)

IZVORNA PORUKA: anci kv

onda nećeš biti nesavršena[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]imam "malo" viska kg,a pri tom sam usla i u pubertet(neke bubulj.me napale ),zbog vas sam zapustila posao (odbice mi od plate) i tako,jos dugo dugo necu biti savrsena [sm=jezicek.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 12:49:50)

to malo se ne računa ovde,ja imam manjak[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 12:54:04)

jao molim vas jel moze prirucnik za uloske???[sm=jezicek.gif] ja volem tampone (zahvaljujem Bogu sto sam izgubila nevinost pa mogu da ih koristim ahahahah) ali ne mogu tokom cele menstruacije da ih nosim, a ulozak kako god da stavim negde brate iscuri. Uzas. (zao mi je ako je sad nekom muka[sm=smiley36.gif])

Nego gde hocete da okacim svoju prasicu da je vidite i da shvatite sto se ja stalno cudim kako su vam deca cista. Ovde u vuki ili u slike nase decice? Ja sam nesavrsena i dete mi je 90% vremena ili kaljavo ili musavo ili prasnjavo i td.

Nego da objasnim. Kad krecemo u nasu standardnu setnju kolicima (lanajelena zna put od mene do komsijskih tresnjica) prvo usput imamo u nasem dvoristu visnju. E pa tu malo stanemo pa uzmemo koju. E ondak krenemo preko njive pa malo uberemo zovu da mirisemo, pa malo kamilicu, (prosao jorgovan al dok ga je bilo i njega smo mirisale) pa ima jedan zbun jasmina usput i to omirisemo, pa malo stanemo pored belog duda pa uzmemo koji, proverimo da li je divlja visnja zrela (nije jos bice za par dana) pa produzimo do komsijskih visnjica, pa komsijske tresnjice (prolazimo i pored krusaka i kajsija al to cemo jelte kasnije), i onda se polako vracamo i sve to opet[sm=jezicek.gif] samo unazad jelte? I dok se vratimo D spava sva tako umusavljena hihihhi...

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 12:54:23)

Jao sto smo fini! [sm=jezicek.gif]

Didy -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 12:59:11)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

jao molim vas jel moze prirucnik za uloske???[sm=jezicek.gif] ja volem tampone (zahvaljujem Bogu sto sam izgubila nevinost pa mogu da ih koristim ahahahah) ali ne mogu tokom cele menstruacije da ih nosim, a ulozak kako god da stavim negde brate iscuri. Uzas. (zao mi je ako je sad nekom muka[sm=smiley36.gif])

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ni ja ih ne koristim stalno, ali u nekim trenucima baš dobro dođu. Kad sam kod kuće, ne nosim ih, ali ako negde idem, uglavnom ih stavim, ne mogu da razmišljam da li je negde skliznulo i da li ću negde imati fleku. [sm=smiley11.gif]
E, tako, sad i ja ogadih za medalju. [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 13:11:53)

ne volim tampone, a bogami ni tresnje, jedina vocka koju ne jedem. dete me je jutros zajebavalo, stavim je u njen krevetac (to nam je kazna) i odem na bukvalno 2 sekunde da ostavim cetkicu za zube koju je drzala u rukama. nisam stigla do kupatila (bukvalno tri koraka), cujem BUM! ladno je iskocila iz kreveta, pala na pod i udarila se u glavu. nisam znala da li da je grlim i ljubim ili da grdim i psujem (pa sam verovatno od svega po malo). dobrano me je preplasila. sad je dobro.
pod sam brisala prekjuce uvece (znaci nepuna dva dana), a danas na njemu vec ima cokoladnog mleka, soka, onih zitarica iz vocnog jogurta...

Misha i Ljisha -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 13:17:30)

vidis zato ja mm kazem hajde da otfikarimo tri lestvice ili kako god na krevecu da dete lepo moze samo da izadje hihihi... Nece pristati na to dok se D ne razbije kao bundeva. sve je to normalno. Mene mama isamarala kad su kola mogla da me zgaze[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (3.6.2014 13:27:48)

I moje dete je jutros zveknulo sa kreveta (trosed na rasklapanje), jedva da se culo, ali je sve ok. Odsekla sam se. A u svom kreveticu da spava, nema sanse, tamo skace. Sad mi je zao sto nisam kupila prenosivi krevetic, mada kakav je, taj bi prevrnuo.
Dete mi spava, u kolicima, sto je sigurno sigurno je, i ja mu pijem sok od jagode, ali on jos nema pojma da li mu je popijen ili ne, tako da cu da se pravim blesava dok ne poraste jos malo, a posle cu da primenjujem metode uklanjanja dokaza sa pocetka ove teme [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>