Brand new mama -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (2.6.2014 15:04:45)
|
Cao,cure,vidim da je ovde zurka:) Da se i ja javim.Usli smo u kucu pre 40 minuta,pojeli ananas i stavila ih na spavanje-veliki ide kod logopeda u 12 pa u povratku pokupim i malog da lupam jos jednom tamo.Stan-kao da je bomba pala,ali bukvalno bomba(mrzim ponedeljak) a ja sedim i pijem kafu.Ne mogu!!!Juce sam dok sam spremala rucak pukla.Sve je bilo OK dok se nisam okrenula i skapirala da i ako sam u subotu sve rasklonila,usisala,obrisala-ponovo 24h kasnije jos gori haos.Radila sam ujutro,i dok me nije bilo oni su uz dopustenje osanog tate razvukli sve zivo...ajd...jeli mafine u dnevnoj,mrvice su "ocistili",ali pod masan...joj. Vesa imam za tri masine,ukljucila sam bijelo,a imam jos crveno,plavo,tamno....(ne perem crveno sa plavim i tamnim da se ipak ne izmjesaju boje,zaboravila sam da kupim one "hvatace boje") Pidzamice ostale jos u dnevnoj od jutros...veceras ponovo radim,a jutros sam se nosila sa mislju da idem kod doktora da mi otvori bolovanje,bar na par dana,da se kao malo odmorim.Kao da bi mi to bio odmor,kad mi sve stoji i dalje. I onda sam se izderala na klince da pokupe igracke i da se igraju u sobi,na mm sto je dopustio da sve razvuku..Kao da mi je dreka pomogla[sm=smiley1.gif] Posle rucka sam ih odvela na igraliste i navratili smo do poznanice koja ima bastu-smirila sam se kad sam joj pomogla da oplevi par redova,dok su klinci brali spanac.Mislim da mi treba basta[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|