Mille -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] (30.5.2014 16:25:14)
|
Ja prvo da se pohvalim, bebac se okrenuo, prednjaci glavom, jeeeeej...Nikad srecnija nisam bila :) A vala sve sam zivo primenila sto sam procitala da moze da utice da se okrene beba iako oni to sve sami, kad odluce i ako odluce oni ce se okrenuti. Dunja, nama je sestra u skolici rekla da je oporavak za carski rez brzi nakon spinala. Meni i nekako zvuci bolje jer odmah mozes da vidis i pomazis bebu, nema intubacije, ne mogu ni da zamislim taj grozni osecaj i nema onog osamucenog budjenja, to sam dozivela. jedino sto mora da se lezi 1, 2 danau horizontali da ne dobijes glavobolju. Prenosim info koji smo tamo dobili. A ti vidi sa anesteziologom. Moja beba je teska 2200 g, super sve izgleda jedino sto je starost posteljice II/III, ali na to bas i ne mogu da uticem. Pijem puno tecnosti, zdravo se hranim, setam, vezbam, ne jedem puno slatkisa, sve po ps-u. Za bebu nemam jos nista spremno, a i moj zmu je potpuno opusten oko toga. Moracu da dignem malo frku, jos uvek zavrsavamo stan. Hocemo da kupimo krevet i kolica u Madjarskoj, a momak koji je radio na carini vise ne radi, pa nam je sad malo frka da ne platimo carinu na sve to. Imate li iskustva sa kupovinom u Madjarskoj? Grlim vas sve. Vreme leti.
|
|
|
|