Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] (5.5.2014 12:15:06)
|
Ženske ni danas ništa,postaje mi već smešno [sm=smiley36.gif] Danas me dr pogledao i dalje sam zatvorena,on još uvek nije za silu,pa sutra da opet idem. Ona moja prijateljica babica navija da izdržim do petka jer su tad i on i ona na dežurstvu. Inače nemam nikakvih boluckanja niti promena. Lepto onda se verovatno vidimo u petak hihihi [sm=smiley31.gif] Kako si ti,kako zetovi [sm=smiley36.gif] Daco u pravu si,znaš kakvo je rasulo kod nas,ne bih da me primi neko levi jer svega smo se naslušale,s druge strane ako bude tako,šta je tu je...ali ako već mogu da uklopim i dr je voljan onda pristajem na sve. Maži pantenol krem i sinopen,slobodno,jel se danas malo povuklo? Maslačkić [sm=jezicek.gif] [sm=smiley31.gif] još ne verujem da dočekah i svoje navijanje [sm=smiley36.gif] Javiću ja Šerpici,ona mi nosi muštuluk,to smo se odaaavno dogovorile,pa će ona da prenese. Naravno ako sam u stanju kontaktiraću i sve ostale [sm=bravo.gif] Dunjči je gotovo s majstorima? [sm=smiley31.gif] Von ne stigoh onaj dan da ti kažem diiiiiivno za devojčurka još jednog [sm=bravo.gif] Mile,Torbi ja nemam pojma da dišem [sm=smiley9.gif] Sve sam prepustila sreći i slušaću babice. Verkić najbolje bi bilo da obe overimo isti dan,pa duplo pijenje [sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif] A da,mene grlo jako boli,nije mi to sad baš trebalo al šta je tu je. Nadam se da prođe brzo da mogu da vičem ko i svaka druga [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|