Ana13 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] (12.5.2014 15:12:07)
|
IZVORNA PORUKA: Štetica IZVORNA PORUKA: degu I moja je beta bila velika, 1400 30.dc, što znači 32. dc bi bila kao tvoja otprilike pa sam ipak otišla posle dve nedelje, bolje odmah da čuješ i srculence, pa si mirna [sm=smiley31.gif] Štetko onda bolje paracetamol nego da se mučiš. Možda bi i magnezijum pomogao. Degu pa zato i hocu da sacekam bar sedmu(a mozda i osmu) nedelju da bih cula i srce,jer tu agoniju u iscekivanju srcane radnje nezelim ponovo da prolazim,veruj da sam prvi put bila kao zombi kad mi kaze dr doji za sedam dana.Trudnoca je tu,a ionako mi nista vise nece reci sad nego za 10-ak dana. Koliko sam bila nestrpljiva dosad,toliko sam sad opustena. Moja beta 14dpo (28dc) je bila 334,0.Na prvi pregled sam otisla kad sam bila 6+0 i videla i cula srculence. Mislim da nema potrebe da cekas toliko [sm=smiley1.gif] Cestitam Placljiva za srce [sm=bravo.gif] Sanjchezze,dobro nam dosla [sm=9nebesa.gif] Jeltje,bice to brzo,nadam se i lako,pa da se mazis sa LO [sm=smiley27.gif] Ja sam danas bas bljak,ovo vreme me ubija u pojam.Juce sam ceo dan bila gola i bosa po gradu i skuvala se,a danas nosim duks i kisobran.I glava me bolucka (kao i uvek kad je tmurno).Za Nis javise kisu do kraja nedelje [sm=smiley13.gif] Veselo,veselo Sutra mi je rodjendan,pa ce valjda raspolozenje da mi se popravi [sm=smiley36.gif] Pozdravljam vas sve [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|