Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 9:44:39
|
|
|
|
dijana1*
|
UM super izgledate Red bi bio da i ja okacim svoje stomace
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 9:51:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Di red bi bio cekamo a evo me sa Unom u 26 nedelji
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 9:54:04
|
|
|
|
Maraj
|
Um sad gledam nije ti msli stomak. Rovarila sam unazad. Pogledaj na 62.str jess je postavila sliku stomaka u 18.nedelji. i imas na 58.str. moj u 15.nedelji. Tu ti ke stomak kao kod mene i jess u toj nedelji odprilike. Sad ce da krene da "buja"
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 10:01:47
|
|
|
|
jabudic
|
UM, velika je razlika izmedju 18 i 26 nedelja. Daj bebi vremena da poraste, ne maltretiraj je IZVORNA PORUKA: jabudic Evo za Bubi, današnja, 18+4: Evo mene 19. nedelja, a treća beba -stomaka nigdje. Tako opušteno, veličina stomaka uopšte nije bitna, a realno tek počinje da raste tamo od 7. mjeseca ono baš vidno.
< Poruku je uredio jabudic -- 8.6.2015 10:02:17 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 10:17:26
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Nemoj samo na suncu. Ne bi trebalo stomak da zagrevas Ja sam se sunčala? I u prvoj i u drugoj. U drugoj i na bazen išla. I skakala u vodu Jabude, ako si se brčnula. Ljubim te u stomače Dijo, daj i tvoj da ljubim
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 10:18:14
|
|
|
|
sonyasha
|
Suzi, Jabudić, UM, diiiivni su vam stomačići!!!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 10:30:23
|
|
|
|
jess021
|
Um, divni ste. Nemoj se opterecivati velicinom stomaka, bitno da je sve u redu. Kod nekih zena velik stomak, a beba se rodi sitna i obrnuto. Samo uzivaj
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 10:32:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabudic sada kada sam videl tebe u ovoj nedelji sa trecim, malo mi je lakse ma mene ne brine ta velicina stomaka, nego brate ako nosim nisko nek neki dr kaze i da neki savet inace sada mi je razlika u terminu 4 dana, a sa U je sve nekako bilo drugacije, veci stomak, lepo je receno da je svaka trudnoca prica za sebe....
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 10:48:42
|
|
|
|
Trcosava
|
UM draga, tebe preskočih Deder pojedi malo pasulja pa da te vidimo (ili rotkvica ) - super izgledaš i ne opterećuj se veličinom
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 11:17:20
|
|
|
|
eca89
|
Suzi, Um, Jabude, divne ste , a tebi jabude pravo zavidim na plaži, uffffffffffff!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 18:40:36
|
|
|
|
mlada_mama
|
Evo je danasnja sa kupanjaaa, uzivancija :) 34+6 veliki smo, velikii [url=ht
< Poruku je uredio mlada_mama -- 8.6.2015 18:46:49 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 21:34:50
|
|
|
|
Maraj
|
Mlada mama uau svaka cast! Divna si!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 22:58:18
|
|
|
|
jabudic
|
Mlada mama, ipak ste veći od nas, priznajem! Divna si, samo stomak!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 23:09:03
|
|
|
|
jess021
|
Mlada mama, predivno!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 23:14:58
|
|
|
|
suzi kju
|
Jaooo kakve ste buckice lepe i zgodne. Ja danas uporedila sliku od pre mesec dana i od sad, ogromna razlika, rastemo.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 23:23:19
|
|
|
|
mati
|
Kakve divne pupice... IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Red bi bio da i ja okacim svoje stomace Dijo cestitam. Tek sad vidim, svaka cast, divno...
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 8.6.2015 23:37:25
|
|
|
|
viktori
|
jao diiiivne. adulence
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 9.6.2015 9:55:21
|
|
|
|
mlada_mama
|
Hvala vam stomaciii :)
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 9.6.2015 11:07:27
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: viktori jao diiiivne. adulence draga mojaaaaaa...
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 9.6.2015 15:18:38
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Red bi bio da i ja okacim svoje stomace Dijo cestitam. Tek sad vidim, svaka cast, divno... Mati, hvala draga posle onolikog kukanja usudila sam se ponovo
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 9.6.2015 16:12:48
|
|
|
|
isidora88
|
divne ste sve
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 12.6.2015 20:14:01
|
|
|
|
jess021
|
Evo i od mene jedna golisava Danas 24+1
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 12.6.2015 20:16:41
|
|
|
|
Anoniman
|
jess divne ste sve reklamirate ves
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 12.6.2015 20:19:20
|
|
|
|
jess021
|
UM Sta da ti kazem, sa gacicama sam se opremila, ali moram sad jedan dan da kupim 2-3 grudnjaka, ispadaju mi na sve strane, a i uzecu neki bez imalo jastucica, pretoplo je.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 12.6.2015 20:34:11
|
|
|
|
suzi kju
|
Jooooj lepote, super ste mi. Moraću i ja neki dan da opalim neku golišavu, da se ne izdvajam iz društva
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?