Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.5.2015 21:15:10
|
|
|
|
serpica
|
Nije,devojka jos jedna
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.5.2015 21:26:03
|
|
|
|
jess021
|
Serpi, nisam znala da je devojcica. Sad ce sin biti blazen medju sestrama Divan stomak
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.5.2015 21:30:21
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Serpi, nisam znala da je devojcica. Sad ce sin biti blazen medju sestrama Divan stomak Da,da to je moj sultan
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.5.2015 21:37:56
|
|
|
|
mila83
|
Serpi,jos malo Kako volim ovu temu,nista lepse od trudnoce i tih malih pokreta u stomaku! uz sve mukice i tegobe...Ko zna,mozda i ja budem i cetvrto,kao Serpica kad vidim sve te lepe stomacice ,sve ste divne !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.5.2015 21:54:59
|
|
|
|
Maraj
|
Wooow šerpi divne ste
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 15.5.2015 21:55:41
|
|
|
|
degu
|
Mila I ja jedva cekam ponovo da budem trudna :) Serpi divna tiba
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2015 22:26:04
|
|
|
|
jabudic
|
Šerpi, baš ste veliki, biće ovo kršna djevojka! Evo i naš desetonedeljni pregled. Ne vjerujem kolika je razlika izmedju 21. i 31. nedelje. A tek kad budem 41.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2015 22:28:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabudicu vec 31 divne ste
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2015 22:32:53
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Jabudicu vec 31[sm=zz_eek.png] divne ste Ništa me ne pitaj! To nisam ja, to je moja Schauma!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2015 22:48:35
|
|
|
|
dijana1*
|
Serpi masala bas temi veliki. Cini mi se da je isto tako izgledao stomak i sa Tomom Jabudic divno!!! Bas se vidi kako lepo raste princeza
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2015 23:15:04
|
|
|
|
jabudic
|
Dijana, istog dana smo se prijavile na RR
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2015 23:21:53
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Šerpi, baš ste veliki, biće ovo kršna djevojka! Evo i naš desetonedeljni pregled. Ne vjerujem kolika je razlika izmedju 21. i 31. nedelje. A tek kad budem 41. pored toga da ti lepo raste Luci zakljucili sm i da redovno menjas gacone :D... Serpi, tvoj stomacic mi je poseban... divan...
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2015 23:24:50
|
|
|
|
jabudic
|
Vide li se ikome sem meni gaće na ovom forumu?
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2015 23:27:51
|
|
|
|
bubulence
|
jok, mozda nekad nekom malo vire ali ti bas lepo pokazes... da znas da ti je sliku od danas i prijatelj video
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2015 23:30:29
|
|
|
|
jabudic
|
Şeljanko, što mu ne pokaza ovu iz 21. nedelje, gdje sam još bila riba, nego ovo a la morž? Šta ti je pokvareno žensko!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2015 23:33:40
|
|
|
|
bubulence
|
ne brini, bio je pod utiskom slike iz maila pa si mu ovde ispala tvigi
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.5.2015 0:16:39
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: bubulence jok, mozda nekad nekom malo vire ali ti bas lepo pokazes... da znas da ti je sliku od danas i prijatelj video Niste normalne! Super su vam trbe šerpi da ne pokažeš kožu, nego da se slikaš u majici, pomislilA bih da je lopta unutra. Okruglica bebić.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.5.2015 8:10:11
|
|
|
|
Maraj
|
Jabudic da bas se viiidi razlika
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.5.2015 8:38:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Jabude, jesmo rekli da na svakoj slici moraju gaćone da budu? U suprotnom ćemo pomisliti da ih ne nosiš Sjajna trba mila Šerpi, ženo tebi svakak čast
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.5.2015 9:07:59
|
|
|
|
mila83
|
Sto ste me nasmejale! Super ste zene, bas su vam lepi stomaci ! Jos malo sreca,sreca,radost !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.5.2015 9:19:52
|
|
|
|
bebilule
|
Jabudicu, ja jedino primjecujem da si samo u 28. nesto radila i prala ves. Kasnije si se skroz opustila, bruka!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.5.2015 10:00:56
|
|
|
|
jess021
|
Nasmejah se u ovoj temi posteno. Schauma, lepo ste porasli A gace su ti extra, hocemo svaku sliku u gaconama
< Poruku je uredio jess021 -- 17.5.2015 10:02:54 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.5.2015 10:07:16
|
|
|
|
megi85
|
Serpi,Jabudicu bravo za stomačiće preslatki su
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.5.2015 10:36:23
|
|
|
|
jabudic
|
Hvala vam drage moje! Jedino je Bebilule primjetila realno stanje stvari, tj. punu korpu veša, u bilo kojoj nedelji!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.5.2015 10:57:41
|
|
|
|
bebilule
|
Nebitne stvari i salu na stranu, nego, jabudicu razlika bas primjetna, divan stomak!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?