Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 11:42:30
|
|
|
|
serpica
|
Jabudic nemam reci ja sam takav stomak imala u 6.osnovne sad cu i ja da ubacim moj
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 11:43:41
|
|
|
|
jabudic
|
Šerpi, nisam ja neka mršavica, ne brini, samo mi nekako na slikama sve malo Na javi sam ja jedan običan džin!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 12:02:09
|
|
|
|
eca89
|
Jabude, stomacic je predivan , a i ti zgodnica !
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 12:11:57
|
|
|
|
serpica
|
Evo i nas 24+3
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 12:15:10
|
|
|
|
jabudic
|
Šerpi Sad ću ja kao babe, po stomaku bih rekla sa je djevojčica
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 12:24:55
|
|
|
|
serpica
|
Jabudic donji deo stomaka sam prekrila inace ima tu jos..a sto se oblika tice sa Tarom i Tomom je bio identican,a sada je bas siljast nego se ne vidi dobro...
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 12:32:40
|
|
|
|
jabudic
|
Ja nikad nisam imala šiljast stomak, nego oba puta visoko podignut i zaobljen. Sad, tj. uveče kad je veći čini mi se da je malo drugačiji.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 14:26:36
|
|
|
|
Kata90
|
serpi bogami dobri ste,velik stomak
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 21:17:17
|
|
|
|
choopa choops
|
Diiiiiiivne!!! Evo nas, sjetih se da se slikam preksinoć. Malo smo mali ali valjda bude sve OK. 37nedelja + 4 dana.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 21:22:58
|
|
|
|
serpica
|
Chupa velicina stomaka uopste ne zavisi kolika ce beba da bude. Ja sam uvek imala ogroman stomak a deca prosecne kilaze 3700 i 3600 a izgledalo je kao da ce da budu od 5kg,bitno je da je bebac dobro a ti si srecnica sto si u 9m ovako zgodna
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 21:25:13
|
|
|
|
bubulence
|
Jabude divna slika samo si zaboravila stomacic da poneses . Serpi prelepo! Vejiki stomacic a i sa Tomom je isto bio velik, jel da? Cupo da nije u pitanju 7. Nedelja
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 21:26:38
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Jabude divna slika samo si zaboravila stomacic da poneses . Serpi prelepo! Vejiki stomacic a i sa Tomom je isto bio velik, jel da? Cupo da nije u pitanju 7. Nedelja dobro ti je ovo 7.nedelja jeste Bubi i sa Tomom je bio takav
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 21:30:42
|
|
|
|
choopa choops
|
Bubu Sa Larom mi je taman u 7-oj nedelji bio ovoliki A šta znam, sad sam od početka i na toj dijeti, i čak se nisam ni gojila ovih zadnjih mjesec dana. Biće kako bude, nadam se da će biti dobro. Dr kaže beba je oko 3kg, računam da može imat najmanje 2,6kg?!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 22:30:18
|
|
|
|
dijana1*
|
Choopa divan stomacic Serpi secam se da je i sa Tomom bila velika tiba. Ma samo da vi meni rastete Nego kako funkcionises sa stomakom pored Tome? Raspitujem se, otkud znam mozda i ja ponovo budem debela
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 23:28:47
|
|
|
|
jabudic
|
Cupo, ovo neki manekenski, bre
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 23:34:07
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Jabude divna slika samo si zaboravila stomacic da poneses . Bubi, ja ponijela sve sto sam imala
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 23:40:42
|
|
|
|
*boka*
|
Kakve divme tibe Ja moju nisam slikala skoro a baš je porasla!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.2.2015 23:57:04
|
|
|
|
soni
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 25.2.2015 0:26:44
|
|
|
|
wivern
|
Serpi sjajno Vidi ti ove crnogorke nigde stomaka nemaju choopo zeno pa ti se poradjas uskoro a zaboravila da poneses stomak
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 25.2.2015 1:04:43
|
|
|
|
srculence25
|
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 25.2.2015 2:09:43
|
|
|
|
Trcosava
|
Šerpice bravo, sjajna trba Čupo, ti se bre sutra poradjaš, a stomak si ostavila, gde?
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 25.2.2015 3:00:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Serpice,rastete,rastete! Choopa,zeno,gde ti je stomak! Svaka cast!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 25.2.2015 10:16:00
|
|
|
|
branki*
|
serpi,jabudic,choopo,divni stomaci i stomacici
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 2.3.2015 21:08:09
|
|
|
|
soni
|
30.nedelja
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 2.3.2015 21:36:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Soni, super si
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?