Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.1.2015 14:28:10
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa jabudic tako je i meni bilo u pocetku, ujutro nista, a uvece ogroman stomak. na ovoj slici ti je baaaas mali s obzirom da je pred porodjaj. prva ili druga trudnoca? I kako ti nazivaš tu pojavu ima ga- nema ga? PA vi sve govorite mali, ali meni se čini solidan. Ovo je prva. Iz druge nemam sliku, ali sam bila kao
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.1.2015 14:29:45
|
|
|
|
jovicaa
|
moj zakljucak je bio da je to od prejedanja tokom dana, napunim se do uvece
< Poruku je uredio jovicaa -- 22.1.2015 14:30:14 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.1.2015 14:33:24
|
|
|
|
jabudic
|
Nema šanse da je to kod mene. Uopšte se ne prejedam, jedva 3 regularna obroka, ništa izmedju...
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.1.2015 14:44:34
|
|
|
|
choopa choops
|
jovice, ne znam, meni se činilo da mi je u prvoj bio najveći, kapilari se vide, a on kao teg vuče na dolje! Sad je definitivno najmanji, a bila sam ubjeđena da će bit drugačije. jabude i meni je u početku bilo taako, ali ja sam isto mislila da je zbog hrane. I kako ti nije bio mali, pa pogledaj ti stomak. pred porođaj??? Baš je malecni :)))) Iz druge nemaš sliku? Cccc
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.1.2015 14:54:27
|
|
|
|
jabudic
|
Možda imam, ali ne iz 9. Sad ću da tražim. U 9. nisam mogla da stanem u ogledalo Evo ti ga, Čupo moja, 6. mjesec
< Poruku je uredio jabudic -- 22.1.2015 15:06:28 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.1.2015 15:15:54
|
|
|
|
ishler
|
Sve ste lepojke.......
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 1:36:22
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa jabudic tako je i meni bilo u pocetku, ujutro nista, a uvece ogroman stomak. na ovoj slici ti je baaaas mali s obzirom da je pred porodjaj. prva ili druga trudnoca? i ja se secam ovog perioda ujutru ga nema avece samo nadodje kao testo naraste Jabude bas ti je bio lep stomak i nije veliki,jovice i ti si zgodnica svaka vam cast nigde strijice nemate
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 12:47:15
|
|
|
|
bubulence
|
evo malo slicica, ne gledajte u glavu, bez trunke sminke sam i naravno nista bez Eme
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 12:50:12
|
|
|
|
jabudic
|
I samo mi reci da si ogromna??? predivna si ženo! I uopšte ti nije veliki stomak!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 12:50:24
|
|
|
|
eca89
|
Jao, bubi, premedene ste sve tri !
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 13:22:57
|
|
|
|
bubulence
|
hvala drugarke . jabude mozda se ne vidi ovde, stavicu i iz profila pa da vidis
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 13:24:23
|
|
|
|
jabudic
|
Predivna si sa svake strane
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 13:26:07
|
|
|
|
bubulence
|
aha, vidi sad . 37+3
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 13:26:40
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Predivna si sa svake strane
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 13:26:42
|
|
|
|
Kata90
|
divno izgledate.......
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 13:52:44
|
|
|
|
MarijaBg
|
Veliki pozdrav za moje drugarice sa RR i u stvarnom zivotu Prelepe ste, posebno Jabudic i Bubulence (moje su, moram da ih hvalim najviše) Jovicaa, sad vidim da si pred porodjajem sa trećim detetom, nisam ni znala da si trudna, baš mi je drago! Svima
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 15:18:39
|
|
|
|
choopa choops
|
Bubu divna si Sve tri ste divne jabude, pa meni ne izgleda ni da ti je onda bio veliki stomak, nego taman.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 15:21:46
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg Veliki pozdrav za moje drugarice sa RR i u stvarnom zivotu Prelepe ste, posebno Jabudic i Bubulence (moje su, moram da ih hvalim najviše) Jovicaa, sad vidim da si pred porodjajem sa trećim detetom, nisam ni znala da si trudna, baš mi je drago! Svima Makiiiii Dodji da se družimo
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 15:23:21
|
|
|
|
bubulence
|
hvala devojke drage! i da, Maki uleci dok ima mesta
< Poruku je uredio bubulence -- 23.1.2015 15:24:39 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 15:58:17
|
|
|
|
emicaa
|
Bubi tebi šminka i ne treba .Kad si ti na redu
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 17:21:02
|
|
|
|
jovicaa
|
bas sam pomislila na tebe marija pre neki dan pisi bubulence jako ste slatke, super izgledas
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 17:45:47
|
|
|
|
U nedoumici
|
Molim za malu pomoc. Posledju menstruaciju sam imala 15.11.2014.Trajalo je krace nego obicno(3-4)dana. Po izostanku menstruacije sam trudna 9 nedelja i 6 dana a po ultrazvuku 10nedelja i 5 dana, tj na osnovu crl ploda. Znaci po ultrazvuku je je plod stariji nedelju dana. Interesuje me kad je moguca bila oplodnja?! Da li je to bilo odmah nakon ciklusa jer je trajao krace ovaj put. Imace ciklusi su mi na 28 dana. Hvala unapred.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 18:11:18
|
|
|
|
bubulence
|
hvala devojke! emice jos malo pa je moj red... u nedoumici, sasvim su normalna ta odstupanja. mozes da nam se pridruzis u trudnickim temama
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.1.2015 21:41:56
|
|
|
|
*boka*
|
Jabude prepade me sa ovom slikom, tek posle sam procitala da je to bilo prosli put Rekoh, kad pre covece... Bubule diiiiivne ste! Predivne!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 25.1.2015 22:58:29
|
|
|
|
ishler
|
Bubi divna si........
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?