Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 18:27:15
|
|
|
|
eca89
|
Mi smo majo porasji
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 18:31:32
|
|
|
|
Trcosava
|
Eco ma ti si se to malo naručkala pasuuuuulja p.s. pretpostavljam da kapiraš da se šalim
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 18:37:21
|
|
|
|
17 joka
|
Eco, mali lepi trba
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 18:40:32
|
|
|
|
eca89
|
He, he Trco, znam da se salis , nego ja jedva cekam loptu, ali i ovo je napredak, jer mi je inace bio sav ravan, tako da se tjesim . Hvala, Joko.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 19:01:01
|
|
|
|
Trcosava
|
Tako sam ja prvu trudnoću, jedva čekala da se vidi i sve se ''istrbim'' da se vidi. A posle u 6-7 mesecu sam izgledala kao da ću da se porodim svakog trenutka.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 19:36:47
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Evo i mog, ja sam danas po UZ 15. nedelja a po poslednjem ciklusu 14+3
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 22.8.2014 19:51:54 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 19:40:05
|
|
|
|
vikiveki
|
Baš su vam lepe tibe naše trudnice
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 19:53:07
|
|
|
|
Trcosava
|
Morala sam, ako nisam već negde stavljala - slika je od 8.8.2009. Porodila sam se 20.11.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 19:56:07
|
|
|
|
Ipokrisia
|
uopste se nisi bila ugojila!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 20:09:20
|
|
|
|
17 joka
|
Trco, kakva lepota Ipo, kakva maja lepa tiba
< Poruku je uredio 17 joka -- 22.8.2014 20:11:48 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 20:12:19
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ipo divan ti je stomacic i ti super izgledas
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 20:48:58
|
|
|
|
bubulence
|
jao kakve zgodnice trudnice . ja sam vec mali tenkic, ali sam resila da se ne nerviram
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 21:07:03
|
|
|
|
branki*
|
ajde malo da vas hvalim eco,pa jeste malo porasli,samo rastite! trco,bas ti se vidi stomacic i ne primecuje se da si se ugojila,ali stvarno. ipo,sta da kazem,sem da izgledas super.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 21:36:01
|
|
|
|
dijana1*
|
Ipokrisia super ste Trco samo stomace, super si izgledala
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 21:47:32
|
|
|
|
branki*
|
ja tek sad kapiram da je ovo trcina slika iz prve trudnoce,oo
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 21:53:49
|
|
|
|
Ipokrisia
|
samo ovako se i vidi stomacic, kad obucem ovu usku spavacicu, ali kad je normalna odeca uopste se ni ne vidi jos uvek, jer svaka suknja ili pantalone dodje tu na pola negde i onda majica i sve proguta stomacic...ali ima vremena kad ce se videti,idemo lagano
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 21:53:53
|
|
|
|
plačljiva
|
Ipokrisia,eco super su vam stomačići
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.8.2014 21:58:20
|
|
|
|
serpica
|
Trudnice da li mogu ja da ubacim moj "poslednji stomak" da vidite sta je bio tenk
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.8.2014 9:15:18
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Ipo stomacic ti je majeni, ali kao i moj, pa se sad utjesih . Mislila sam, da sam jedina, ja ti malo bjezim, ali moj je samo malo veci, tako da kad kod nas pocne rasti, ima da i Trcu "prosisamo"
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.8.2014 10:06:58
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Hej Ecko, ovde na fotki bar se malo i vidi , uzivo se slabo primeti, ali nadam se da je bebac ok da raste i sve to, jedva cekam sledeci UZ vec mi nedostaje da ga vidim
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.8.2014 12:33:54
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Hej Ecko, ovde na fotki bar se malo i vidi , uzivo se slabo primeti, ali nadam se da je bebac ok da raste i sve to, jedva cekam sledeci UZ vec mi nedostaje da ga vidim Ipo, i kod mene je tako isto uopste se nije vidio, ja sam sada 17+3, pa se poceo malo primjecivati, pa bice sve ok, vidjeces
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.8.2014 13:08:56
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ipo samo opusteno, sve je to individualno. Ne znam da li sam vec to napisala ali kada sam bila na euz upoznala sam trudnicu sa blizancima koja je tada bila 17nedelja a ravna kao daska. Ja sam tada bila 14 nedelja a stomak mi kao da sam 6mesec . Gleda zena mene i govori kako mi je lep i veliki stomak a ja se iscudjavam njoj i govorim kako izgleda predivno. Ti si cini mi se lepe sitnije gradje pa mozda i zbog toga ti je tako lep stomacic.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.8.2014 13:38:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Stavila bih vam sliku svog stomaka na dan porođaja ali mm me fotkao u vešu pa mi je bzvz.. uglavnom, ja po kilaži ista a stomak.. kuku, kao trojke
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.8.2014 17:37:55
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Ipo samo opusteno, sve je to individualno. Ne znam da li sam vec to napisala ali kada sam bila na euz upoznala sam trudnicu sa blizancima koja je tada bila 17nedelja a ravna kao daska. Ja sam tada bila 14 nedelja a stomak mi kao da sam 6mesec . Gleda zena mene i govori kako mi je lep i veliki stomak a ja se iscudjavam njoj i govorim kako izgleda predivno. Ti si cini mi se lepe sitnije gradje pa mozda i zbog toga ti je tako lep stomacic. He he bas sitna i nisam imam 178 ali jesam vitka, ono normalno sta ja znam...nisam bas ko manekenke premrsava.Ali jeste i moja drugarica koja je iste visine i tezine kao ja, tek joj se blago nazirao stomak u 5-6. mesecu,. Meni moja ginekolog rekla da dok je beba jos mala u prva 2-3 meseca to sto se i vidi od stomaka nije u stvari od same bebe koliko od unutrasnjih organa, narocito creva koja spoorije rade pa se naduje taj deo
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 24.8.2014 0:05:42
|
|
|
|
srculence25
|
Drage ja kao da imam malo stomaka ubacicu sutra sliku.Imala sam malo salca i pre ali kad sedim bilo je da budu dva a sad je jedan nema da se prelama.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?